Našli smo popolno praznično darilo za vaše najljubše ženske!

3. 12. 2019 // Lepota / Novosti

Tudi Božiček se spozna na make up! Naj vaše najbližje pod prazničnim drevescem pričaka popolno darilo ali pa za svoj glamurozen videz na prihajajočih prazničnih zabavah poskrbite kar sami. Kako? S pomočjo čudovitega, pudrasto rožnatega paketa dm Beauty Box!

dm Beauty Box združuje sedem ličil, skrbno izbranih s pomočjo slovenskih vizažistk, z mislijo na darilni set, ki bo polepšal dan prav vsaki ženski. Gre za popolno darilo, ki ga lahko privoščite sebi ali prijateljicam. Redna cena posameznih izdelkov je 51,84 €, v dm prodajalnah pa bo dm Beauty Box na voljo po ceni 25,89 €, kar pomeni kar 50% prihranek. Kot presenečenje boste v paketu prejeli še gratis trend IT UP črtalo za ustnice.

V nadaljevanju se prepričajte, da je dm Beauty Box darilni set, ki bo polepšal dan prav vsaki ženski!

V. J.

Foto: dm

1.jpgV dm Beauty Boxu se nahajajo ličila po izboru najboljših slovenskih vizažistk Tine Fabjan, Jasne Oklešen in Maje Šušnjara.2.jpgMed prvimi so svoje paketke ekskluzivno preizkusile tudi lepotne strokovnjakinje Tjaša Kokalj Jerala, Nika Veger, Gaja Prestor, Jasna Vale, Ajda Sitar in Gabi Nedič, ki so bile nad Boxom enostavno navdušene!