Nega po našem okusu, ki deluje kot prehransko dopolnilo za kožo

11. 7. 2022 // Lepota / Novosti

V našem uredništvu obožujemo svojo kožo. Le ta je naš največji organ in zavedamo se, da bo le z našo nenehno skrbjo še dolgo v dobri kondiciji. Prav zato nas veseli, da je blagovna znamka Artistry™ predstavila novo čisto, sledljivo in vegansko linijo za nego kože Artistry Skin Nutrition™. Linija, nad katero smo naravnost navdušene in že predstavlja del naše vsakodnevne nege, deluje kot prehransko dopolnilo za kožo in ustreza 5 ključnim prehranskim zahtevam kože. Nič čudnega torej, da je le v nekaj tednih bistveno izboljšala videz naše kože, ki to sezono sije od zdravja.

Tako kot ima telo prehranske potrebe, da je zdravo, jih ima tudi koža, do ohranja zdrav videz. Novo čisto, sledljivo in vegansko linijo za nego kože podpirajo najnovejši znanstveni dokazi o koži in rastlinska fitohranila s čistimi sestavinami in postopki za zdravo lepoto - brez kompromisov. Vsak izdelek vsebuje sestavine Nutrilite™, ki je vodilna blagovna znamka v svetu na področju vitaminov in rastlinskih prehranskih dopolnil, katere proizvodnja je transparentna od semena do kože, da se zagotovi njihova čistost, varnost in učinkovitost. Te rešitve za nego kože so namenjene individualnim potrebam vsakega posameznika in prehranskim potrebam kože, tako da lahko vsakič ustvarijo osebno prilagojen lepotni režim. Lepota z Artistry™ izdelki ni več izbira ali kompromis.

Artistry Skin Nutrition™ nega kože obravnava 5 ključnih prehranskih zahtev za kožo z določenimi pravili, ki vključujejo čistilo, tonik in vlažilno kremo za obraz. Vsak korak deluje kot dodatek za kožo za resnične, vidne rezultate. Kolekcija je sestavljena iz kompletov rešitev, ki ponujajo učinkovite rešitve za nego kože in ki naslavljajo različne težave s kožo. Zdaj so na voljo vlažilni, poživitveni in utrjevalni kompleti in 2 odstranjevalca ličil.

V. J.

Foto: Unsplash / Carolina Heza, Artistry

carolina-heza-zwpymb1glne-unsplash.jpg304343_image_product-image_600_600.jpeg