Nova kolekcija za izboljševalno nego obraza

15. 4. 2015 // Lepota / Novosti

Cvetoča potonika je naravnost osupljiva. Cvet se med odpiranjem spremeni in razkrije edinstveno naravno lepoto svojih žametnih, svežih in sijočih cvetnih listov.

Onesnaženje, utrujenost, temperaturna nihanja … Za polt je mestno življenje lahko naporno. Agresivni zunanji dejavniki lahko kožo izrazito izsušijo in razdražijo. Tako postane medla, njena tekstura se zdi neenakomerna, pore so povečane in pojavijo se prve gubice. V takih okoliščinah morajo izdelki za izboljševalno nego obraza opraviti vse naloge – in to hitro! Aktivne ženske imajo le malo prostega časa, kljub temu pa za svojo kožo želijo le najboljše: takojšnje rezultate in dolgotrajno delovanje, svežo in sijočo polt, popolno in žametno mehko kožo – tudi brez uporabe ličil.

L'occitanov laboratorij je ob preučevanju potonik odkril in patentiral* edinstven izvleček, ki vsebuje izjemno visoko koncentracijo naravnih rastlinskih sladkorjev. V kombinaciji s pigmenti na mineralni osnovi za optično korekcijo polti nemudoma pripomore k popolnemu videzu kože. Ta edinstvena kombinacija je srce L'occitanove nove kolekcije za nego obraza popolna potonika. Inovativni izboljševalni kompleks iz potonik, ki uspevajo v francoskem departmaju Drôme, opazno izboljša stanje kože ter ima takojšnje in dolgotrajne rezultate.

Nova kolekcija bo na voljo v trgovinah L'occitane s 23. aprilom 2015. 

Foto: PR

unnamed_1.jpgunnamed_2.jpg