Paula's Choice na voljo tudi na slovenskem tržišču

17. 10. 2015 // Lepota / Novosti

Svetovno priznana kozmetična blagovna znamka za nego kože Paula's Choice je na voljo tudi na slovenskem tržišču. Za to inovativno znamko se skriva ime Paula Begoun, ustanoviteljica in inovatorka kozmetične linije za nego kože.

Paula Begoun, rešiteljica naše kože, je v ZDA poznana pod imenom »Cosmetic Cop« ali po naše »Policistka za kozmetiko«. Zahvaljujoč njenemu delu je v kozmetični industriji postala priznana strokovnjakinja, ki s svojim konceptom dela zastopa stran potrošnikov. Karizmatično kozmetično gurujko so že večkrat gostili na CNN-u in v televizijskih oddajah, kot so Oprah Show, The Today Show, 20/20, Dateline NBC, The View in Dr. Oz.

Paula se je zavedla, da mora nekaj ukreniti na kozmetičnem področju, ko je med prebiranjem sestavin na izdelku za nego kože ugotovila, da ta vsebuje aceton. Vpisala se je na fakulteto in delala kot vizažistka. Ker ji med obstoječimi izdelki nobeden ni pomagal izboljšati stanja njene kože, se je odločila, da se posveti raziskavam in izobraževanju o negi kože v knjižnici medicinske fakultete, vse dokler ji ni uspelo sestaviti rutine, ki je v popolnosti spremenila njeno kožo. Po nekaj letih mučnega raziskovanja, se je odločila, da bo s svojim znanjem pomagala do lepe kože tudi drugim ljudem. Začela je s pisanjem knjig in nastopi na televizijskih postajah, kjer je ljudem pojasnjevala, kateri izdelki za nego kože zares delujejo. Na zahtevo več tisočih bralcev je leta 1995 lansirala lastno linijo izdelkov za nego kože Paula's Choice, v kateri je združila leta raziskovanja in izobraževanja na področju kozmetike. V liniji je uporabila le preverjene sestavine, ki skrbijo za mladostno in sijočo kožo, brez gub in aken. Izdelki Paula’s Choice so dokazano učinkoviti v boju proti aknam, gubam, rozacei, občutljivi, suhi in mastni koži z ogrci, koži s pigmentnimi madeži in poškodbami od sonca.

Paula's Choice v svetu slovi kot kozmetika, ki koži daje natanko tisto, kar potrebuje. Iz široke palete sestavin lahko izbirate med močnimi antioksidanti, kot so retinol, vitamin C in hialuronska kislina, ter izdelki za regeneracijo kože z alfa in beta hialuronsko kislino v ravno pravšnji koncentraciji. Izdelki za nego kože Paula's Choice vsebujejo sestavine vrhunske recepture, ki temeljijo na zanesljivih in javno objavljenih raziskavah o negi kože. Izdelki Paula's Choice ne vsebujejo nepotrebnih sestavin, kot so umetne dišave in barvila, ki škodujejo vaši koži.

Vsi izdelki Paula’s Choice so na voljo na spletni strani: www.paulaschoice.si.

PR

resist_instant_smoothing_anti_aging_foundation.jpgpaula_begoun.jpgPaula Begoun