Predstavljamo negovalne uspešnice za nepozabne SPA rituale kar v udobju doma!

17. 12. 2020 // Lepota / Novosti

Predstavljamo negovalne uspešnice Afrodita Professional za nepozabne SPA rituale kar v udobju doma!

Ohranjati lepo in negovano kožo je umetnost. Umetnina pa ne nastane zgolj z enim samim potegom čopiča; nastaja namreč v slojih. Za negovano kožo ni pomembna zgolj uporaba izdelka, ampak predvsem celosten pristop k obravnavi telesa. V skladu s tem, linija za nego telesa ART OF SPA vsebuje različne rituale, s katerimi boste doživeli edinstveno izkušnjo nege.

Resnično negovana koža je tista, katere negovalni rituali niso le redni, temveč tudi sestavljeni iz več zaporednih korakov. S pilingi dosežemo učinek eksfoliacije in povečamo cirkulacijo kože. Z različnimi maskami in oblogami izboljšamo teksturo in mehkobo kože. Z negovalnimi masli in losjoni kožo intenzivno nahranimo in navlažimo.

5 / ritualov ART OF SPA Afrodita Professional

Zen ritual

Japonski ritual z ekološkim izvlečkom zelenega čaja in riževim mlekom, povzet po tradicionalni metodi negovanja gejš. Lahkotne negovalne formule kožo odlično navlažijo, izboljšajo njeno teksturo ter zapeljejo v svet globoke sprostitve.

Kleopatrin ritual

Negovalno razvajanje z visoko hranljivo sinergijo matičnega mlečka, karitejevega masla in »zlatega« olja jojobe, idealno za zrelo in suho kožo. Nadvse priporočljivo tudi za nosečnice in mamice po porodu – za preprečevanje in korekcijo strij.

Mediteranski ritual

Idealna izbira za vse, ki ljubijo morje in njegove zdravilne učinke. Z intenzivnim razstrupljevalnim in negovalnim učinkom kožo revitalizira ter zagotavlja popolno energijsko prenovo telesa in duha!

Grozdni ritual

Anti-age ritual, ki navduši z omamnim vonjem grozdja! Za intenzivno vlažilno-hranljivo nego, krepitev in celovito obnovo zrele in utrujene kože.

White choco ritual

Za čokoladne užitke brez slabe vesti! Poskrbi za prožno, izjemno mehko in svilnato gladko kožo. Hkrati nežno razvaja čute ter zagotavlja nepozabno negovalno izkušnjo.

Izdelki ART OF SPA AFRODITA PROFESSIONAL, s katerimi si tudi doma pričaramo profesionalni SPA ritual, so na voljo tukaj.

Uživajte v razvajanju in ga podarite naprej!

V. J.

Foto: Afrodita, Unsplash / Photoholgic

photoholgic-mqnyusb_ne4-unsplash.jpgart-of-spa-003-1.jpg