Skrivnosti mladostnega videza

2. 3. 2015 // Lepota / Novosti

Eva Longoria, Naomi Cambell, Kate Perry, Miranda Kerr, Severina, Iva Krajnc … so le nekatere izmed številnih zvezdnic, ki prisegajo na fantastične tretmaje Intraceuticals. Uporabljajo jo zvezdniki, dermatologi, plastični kirurgi in boljši kozmetični saloni po vsem svetu.

Intraceuticals Rejuvenate Infusion®

Neinvazivni tretma, ki deluje na gubice in gube ter izjemno poveča hidracijo kože. Zajema tri elemente za doseganje takojšnjih in izjemnih rezultatov:

Kisik pod hiperbaričnim tlakom, ki  pripomore, da aktivne učinkovine prodrejo do globljih plasti kože, hkrati pa jo hladi in pomirja; edinstveni pomlajevalni serum, ki  vsebuje pripravek hialuronske kisline z nizko molekularno maso in bogato kombinacijo vitaminov ter oksidantov, pri čemer hialuronska kislina pripomore k takojšnji hidraciji kože, zaradi česar se poveča čvrstost, zmanjšajo se gubice, izboljšajo obrazne konture in poveča sijaj kože ter dopolnilne izdelke, ki omogočajo učvrstitev esencialnih nanosov in se dopolnjujejo s hranilnimi učinkovinami za najboljši vzajemni učinek in dolgotrajne rezultate.

Intraceuticals Atoxelene Infusion®

S samo enim tretmajem Atoxelene Infusion® bodo vaše izrazne gube vidno omiljene. Izrazne gubice se zgladijo in vidno zmanjšajo, očesne konture postanejo izrazitejše, ustnice pa polnejše. Tudi ta tretma zajema tri elemente za doseganje takojšnjih in izjemnih rezultatov: kisik pod hiperbaričnim tlakom pripomore, da aktivne učinkovine prodrejo do globljih plasti kože; edinstveni serum Atoxelene, ki vsebuje pripravek hialuronske kisline z nizko molekularno maso in bogato kombinacijo vitaminov ter antioksidantov ter argirelin, ki deluje čarobno v delovanju na izrazne gubice – povečuje čvrstost kože, gladi gubice in gube in prav tako dopolnilne izdelke, ki omogočajo učvrstitev esencialnih nanosov in se dopolnjujejo s hranilnimi učinkovinami za najboljši vzajemni učinek in dolgotrajne rezultate.

Priljubljena igralka Iva Krajnc redno hodi na terapije Intraceuticals v čudovit Beauty center Branke Pavlovič.

I.L.

Foto: PR

1.jpg10951157_795205533866054_514807798_n.jpg