Ta korejska maska za močnejše in bolj sijoče lase je na voljo tudi pri nas!

8. 3. 2018 // Lepota / Novosti

COCO-NUTS™ je ultimativna vroče-oljna pred-šamponska maska za lase, izdelana iz najboljših ajurvednih hranljivih sestavin za lase, ki jih ponuja mati narava!

Formula s 100% organskimi sestavinami

Maska COCO-NUTS™ poleg kokosovega vsebuje tudi boragino olje za gostoto, hranljivo olje Baobab semen, olje Rakitovca za volumen, olje semen Sacha inchi za krepitev, Svetlinovo olje proti lomljenju las in Jojobino olje za sijaj. Nobena STARSKIN® formulacija ne vsebuje parabenov, ftalatov, mineralnih olj, sulfatov in sintetičnih barvil. Vsi njihovi izdelki so PETA-certificirani in niso testirani na živalih. Še zanimivost - Univerza Princeton je znanstveno dokazala, da je deviško kokosovo olje edino naravno olje, ki popolnoma predre v lasni mešiček in sproži popravljanje ter krepitev las od znotraj navzven.

Uporaba

Masko COCO-NUTS™ pogrejte, nanesite na lase in uporabite izolacijsko kapo, da zagotovite maksimalno absorpcijo sestavin. Vaši lasje bodo občutno mehkejši, močnejši, bolj polni in sijoči, kot še nikoli prej!

Masko COCO-NUTS™ pri nas dobimo v modni hiši Ikona, ki ima na svojih prodajnih policah poleg zadnjih modnih trendov tudi profesionalno kozmetiko, ki zadovolji potrebe še tako petičnih dam.

V. J.

Foto: STARSKIN®

banner.jpg