Collistar Coffee: Zgodba o ljubezni, lepoti in kavi

6. 10. 2017 // Lepota / Novosti

Collistar Collezione Caffe je zgodba o neverjetni strasti do lepote, okusa, življenja in njegovih čustev. To je zgodba o ljubezni do vsega, kar prihaja iz Italije. Zgodba o odličnosti in ljubezni do barve, linij in arome …v sega tistega, kar prebudi čustva in hitrejše bitje srca. V tem duhu sta združila srce in moči Illy in Collistar. Nastala je zgodba o ljubezni, lepoti in …kavi.

Kolekcija ličil jesen/zima 2017 Collezione Caffe nagovarja ljubitelje lepote, dobrega okusa, umetnosti in visoke kvalitete. Združuje senzorične odlike kozmetičnih sestavin z globokim, čustvenim vonjem kave in njenimi močnimi, globokimi barvnimi odtenki ter čutnostjo teksture. Nova paleta ličil v omejeni verziji, ki je na pravi poti, da postane ikona, podobno kot tiste v preteklosti.

Kava je kalejdoskop toplih rjavih, rdečih in ambrastih odtenkov, močnih v svojem bistvu, a svetlih in nadvse uporabnih. Podlage, laki, rdečila ... vsak izdelek je shranjen v ličnem belem pakiranju z rdečimi dekorativnimi poudarki. Rdeča je barva Illy logotipa, bela pa barva njihovih ikonskih skodelic. V središču pozornosti je simbol srca, delo umetnika Max-a Petrone-ja, ki simbolizira strast do vsega lepega.

V kolekciji najdemo:

Puder za ustvarjanje zagorelega videza – za oblikovanje

Zvezda kolekcije. Nov kompaktni puder za zagorel videz, ki je enostaven za uporabo in čudovitih jesenskih odtenkov. Potrebujete medium ali dark roast barvo? Želite bleščeče sijoč ali zagorelo satenast videz polti? Naj bosta vodiča vaša polt in vaše osebne želje. Ultra lahek in prijeten puder lahko uporabite na celotnem obrazu za polt, kot bi jo poljubilo sonce. 365 dni v letu. Odličen je tudi kot oblikovalno ličilo ki skrije ali poudari tisto, kar želite.

Paleta senčil za veke v jesenkih odtenkih

Paleta senčil za veke, v dveh barvnih kombinacijah caffè freddo in caffè caldo. Štiri barve z raznolikimi teksturami, od povsem mat preko satenastih do bleščečih. Gladka, dolgo obstojna in ultra lahka senčila vam omogoča svobodno mešanje, nanašanje in popoln užitek ob uporabi. In barve? Od prave črne kave, do nežnejšega kapučina, enkrat globoke, drugič sijoče… toda vedno mehke, nežne in nadvse kremne. Ob uporabi senčil kar zadiši po kavi …

Natančen svinčnik za oblikovanje obrvi s kremno teksturo

Poudarite obrvi! Da! Collistar sledi zadnjim trendom s twist-up svinčnikom, ki bo postal kozmetični nadomestek tatoojem. Kremasta in žametna tekstura omogoča rezultate po vaših željah – od naravnih do poudarjenih. Za oblikovane, definirane obrvi profesionalnega videza. Posebnost? Izjemna natančnost, saj svinčnik naravno obarva področja, kjer je manj dlačic. Na voljo v treh odtenkih: cappuccino, moka in ristretto.

Profesionalni svinčnik za obrobo oči

Polna, globoka, enakomerna barva. V intenzivnem odtenku coffee, ki vaše oči spremeni v magnetično privlačne, s pomočjo zelo tanke konice svinčnika. In z zagotovilom, da bo linija ostala popolna ves dan.

Pred ogledalom… kot v najbolj šik café-ju! Pet novih odtenkov rdečila Puro Lipstick, z imeni najbolj priljubljenih vrst kave. Cappuccino, caffè macchiato, espresso, moka in ristretto, paleta rdečih in rjavih odtenkov – včasih ena bolj intenzivna kot druga - od rdečkaste espresso do intenzivne ristretto. Čiste in polne barve z negovalnim učinkom (vlaženje, hranjenje in anti-age nega) ter učinkom glajenja ustnic s pomočjo izvlečkov riža, retinola in vitamina E.

Lak za nohte z zrcalnim sijajem

Zadnji Collistar laki iz kolekcije Coffee Collection, na voljo v petih barvnih odtenkih. Najnežnejši? Latte macchiato. Najtemnejši? Ristretto…odtenek laka je enak odtenku kave. Sledijo torej caffè macchiato, espresso in moka, od rdečkaste do kavno rjave. Vsem je skupna nežna oljnata tekstura z izjemnim zrcalnim sijajem… kot še nikoli doslej! Posebno oblikovan čopič s 320 ščetinami za enostaven nanos brez napak.

V. J.

Foto: Collistar Slovenija

illy_groupage_cmyk.jpghk_l3965.jpg