dm-ovi lepotni trendi za jesenske zabave

6. 10. 2017 // Lepota / Trendi ličenja

Spoznajte vse najnovejše trende ličenja in make up novosti, ki so jih to jesen za vas pripravili pr dm-u. V kolikor se odločite ustvariti enega izmed njih, si pri ličenju dovolite veliko dozo ustvarjalnosti, saj je ličenje igra brez meja. Ne pozabite izkoristiti tudi 30% popust na izbrana ličila za 10 točk, ob nakupu ličil nad 25€ pa boste prejeli še prikupen dežnik za mokre jesenske dni v čisto blogerskem stilu. Obiščite dm prodajalne in tokrat vi določite pravila ter sami ustvarite svoj trend!

Tokrat vam predstavljamo 3 odlične videze za jesenske zabave. Katerega boste izbrale danes?

Obratni ombre

Ombre manija se še kar nadaljuje, trend se je tako močno razširil, da zagotovo vsak lahko najde svojo različico. Tokrat se je obi- čajnemu ombre pridružil obratni ombre.

Katerega izbrati? Za optično povečavo ustnic izberite običajen ombre, ki ga dosežete tako, da ustnice obrobite s temnim ostrim robom in pustite notranjost svetlo. Ustvarite lahko tudi najnovejšo različico, imenovano obratni ombre, ki je primerna za tiste z večjimi ustnicami. Zaradi njegove nežnosti ga lahko kombinirate z zadimljenimi očmi

Kako ga ustvariti?

1. Med ličenjem nanesite tekočo podlago na ustnice, da izenačite ten kože in ustnic.

2. Svoj najljubši odtenek rdečila za ustnice nanesite le na notranji del ustnice.

3. S čopičem zabrišite in zmehčajte mejo med rde- čilom in tekočo podlago.

4. Lahko se poigrate z dvema odtenkoma šminke. Svetlejši odtenek šminke nanesite po celotni povr- šini ustnic, temnejšega pa dodajte na notranji del in s čopičem zabrišite.

Katero ličilo izbrati?

Ustnice začrtajte s svinčnikom za ustnice Deborah 24Ore long lasting in nanesite bogat sloj rdečila Deborah Milano red v odtenku 10.

Metalik videz

Metalik sijaj bo poskrbel, da boste z minimalnim trudom hitro stopili na površje in ustvarili pravi "statement" videz kovinskega trenda.

Še vedno velja, da si za jesenske dni privoščite hladnejše tone na ustnicah in očeh. Z barvo slive boste dosegle videz pravih usodnih zapeljivk. Izbirate lahko med mat, metalik in glitter končnim učinkom. Letos je dovoljeno vse!

Katero ličilo izbrati?

BeYu Metallic Eyes! To jesen so v trendu tudi metalik oči. Izdelek lahko nanesete na prst in ga vtapkate v veko za subtilen učinek ali pa ga nanesete neposredno na veko in dosežete močnejši efekt za večerne izhode.

Bleščice

Priljubljeni trend bleščic se vrača v močni glitter izvedbi. Bleščice letos niso rezervirane le za december, nič nenavadnega ne bo, če jih nosite že to jesen.

Kako jih nositi?

Pazite le, da z njimi ne pretiravate. Kombinirajte jih predvsem z mat teksturami in odtenki. Z njimi lahko okrasite mat naličene oči in nekaj bleščic dodate na sredino veke, ali pa si privoščite eyeliner črto iz bleščic. Če bodo vaše oči naličene nežno, si lahko bleščice brez slabe vesti privoščite na ustnicah. Trend odlično nosita zvezdnici Bella in Gigi Hadid.

Katero ličilo izbrati?

Izberite Bourjois enojno senčilo v odtenku 11 in ga nanesite na veke, na ustnice pa jih dodajte zelo subtilno v kombinaciji z brezbarvnim glosom.

V. J.

Foto: dm

dsc_8310-4.jpgObratni ombredsc_8944-2.jpgMetalik videzdsc_9577-2.jpgBleščice