Kako se neopazno naličiti za obisk fitnesa?

30. 1. 2024 // Lepota / Trendi ličenja

Če rade skrbite za svojo postavo in večkrat na teden obiskujete fitnes dvorano, a se med telovadbo počutite neprivlačno in niste sproščene zaradi svojega videza, oziroma še huje, telovadite s popolnim make upom, ki spominja na masko, ta pa posledično maši pore in še slabša videz vaše kože, imamo za vas nekaj več kot dobrodošlih nasvetov!

Razveselimo vas lahko, da je ličenje v telovadnici dovoljeno, a pri prekrivanju nepravilnosti (nečistoče, podočnjaki, bleda polt, ...) vseeno upoštevajte nekaj super nasvetov, s katerimi boste pustile koži da diha, ve pa se boste ob tem počutile samozavestno med telovadbo!

V kolikor ne želite, da bi ostali obiskovalci fitnesa ugotovili, da med vadbo nosite make up, sledite tem preprostim petim make up trikom ...

Pravilo številka 1: Ne nosite pudra

Tekoči puder z močno prekrivnostjo bo izdal, da nosite make up in zamašil vaše pore med telovadbo, ko se koža dodatno poti. Če res ne morete brez, izberite nizko prekrivnega in ga nanesite v tankem sloju.

Pravilo številka 2: Uporabljajte obarvano vlažilno kremo

Namesto pudra uporabljajte obarvano vlažilno kremo, ki deluje veliko bolj naravno. V prodaji so tudi takšne, ki so namenjene športnicam.

Pravilo številka 3: Uporabljajte maskaro in eyeliner

Veliko žensk se ne počuti privlačnih brez maskare in tanke črte okrog oči. Ne skrbite, maskara je v fitnesu povsem sprejemljiva! Naš nasvet - izberite vodoodporno!

Pravilo številka 4: Ne senčite obraza

Za obisk fitnesa ne senčite obraza, ne uporabljajte premočne šminke in ne poudarjajte obrvi. Izberite naraven videz in upoštevajte vodilo 'manj je več'.

Pravilo številka 5: Korektor je vaš prijatelj

Nepravilnosti, kot so podočnjaki in mozoljčki, prekrijte s korektorjem.

V. J.

Foto: kyle smith / Unsplash

kyle-smith-tlowj-oyaju-unsplash.jpg