Kylie Jenner razkrila svoje lepotne skrivnosti

26. 11. 2015 // Lepota / Trendi ličenja

Kylie Jenner je na svoji spletni strani thekyliejenner.com objavila video, v katerem je razkrila vse svoje lepotne skrivnosti in del katerega si lahko ogledate v nadaljevanju.

Mlada lepotička, ki je znana predvsem po svojih polnih ustnicah, ki jih najraje poudari z mat šminko v bež odtenku, je v videu razkrila tudi produkte, s katerimi vlaži svojo polt in skrbi za svoje popolne obrvi. Čeprav med vlažilnimi kremami ni nobene posebej izpostavila, vemo da je ljubiteljica ikonične kreme za obraz znamke La Mer, za katero je potrebno odšteti 170 dolarjev. Med produkti za urejanje obrvi je Kylie izpostavila svinčnik za obrvi Anastasia Beverly Hills Brow Wiz v svetlo rjavi, ki stane 21 dolarjev. Zadnji produkt, ki ga je tokrat omenila, je čopič za nanašanje podlage. Njen najljubši je Tarte, ki si ga lahko za 28 ameriških dolarjev privoščimo tudi navadne smrtnice.

V nadaljevanju si oglejte video, v katerem Kylie razkrije svoje lepotne skrivnosti in pokaže, kako skrbi za svoj vedno popoln videz ...

M.V.

Foto: Instyle

screen_shot_2015-11-25_at_11_27_39.jpg