Lepotni nasveti slovenskih modnih blogerk: Kako ustvariti modni videz?

2. 3. 2017 // Lepota / Trendi ličenja

Pri priljubljeni drogeriji dm so se povezali z domačimi najbolj prepoznavnimi blogerkami, ki so razkrile, katera ličila imajo najraje in kako z njimi ustvarijo videze, primerne za različne priložnosti. Prav tako so v času med 28. februarjem in 3. aprilom 2017 poskrbeli za 30% popust na ličila za 10 točk in pester izbor make up izdelkov, s katerimi bomo lahko poustvarile njihove spomladanske look-e. Te dni bomo vsak dan predstavili enega izmed njih, ve pa poiščite sebi (oziroma priložnosti) najbolj primeren trend in izkoristite posebne ugodnosti, ki so že na voljo. Kot prvo vam predstavljamo simpatično Katjo Grudnik, ki ustvarja blog Viva la vida.

Katja Grudnik je ljubiteljica latinske in arabske kulture, zagovornica vsega drugačnega, ljubezni do samega sebe, poguma in da si, to kar si. Njen blog je raznolik, največkrat se dotika mode, lepote, potovanj in duhovnosti. Bolj podrobno jo boste spoznali, če kliknete tukaj. Naj tako kot pri Katji, modna pista postane vaše življenje. Vaš vsak dan pa modni šov. Z njeno pomočjo si lahko hitro in enostavno na obrazu pričarate videz, ki ga manekenke obožujejo. Videz … naravnost iz modne piste. Vse kar potrebujete, je malo spretnosti in samozavest, ki bo sijala iz vas.

Za modni videz a la Katja potrebujete le dobro maskaro, strobing stick in rdečo šminko Maybelline, ki si jo lepotička privošči prav vsak dan, ne glede na priložnost. To pomlad med trendi zagotovo kraljuje rdeča šminka. Naj rdeča postane vsakdanja!

V nadaljevanju si oglejte, kako ustvariti priljubljeni 'fashion look'!

V. J.

Foto: dm

cover_katja.jpgscreen_shot_2017-03-01_at_13_57_50.jpg