Letos naj vaše poletje zaznamujejo zabavni pljuski vročekrvne rdeče barve!

27. 7. 2020 // Lepota / Trendi ličenja

Rdeča je ena naših najljubših odtenkov zato smo se odločile, da se bomo osvobodile spon miselnih vzorcev, ki nam pravijo, da je rdeča barva primerna le za čas okoli božiča. Obstaja veliko zanimivih načinov kombiniranja rdeče barve - nekaj najboljših smo pripravili v nadaljevanju!

Lak za nohte

Z rdečim lakom za nohte enostavno ne gre zgrešiti. Rdeč lak za nohte je primeren za vse priložnosti in se lepo poda tako na dnevne kot večerne stajlinge. Ne hranite ga zgolj za praznike, ampak si z rdečo barvo nalakirajte nohte tudi, ko se odpravite na plažo. Še posebej lepo se poda na bele obleke in ostala oblačila.

Šminka

Tudi rdečilo za ustnice v vroči rdeči barvi je primerno za poletne dni. Če so vam šminke pretežke, izberite gloss ali obarvan balzam za ustnice, ki običajno navdušuje še z vonjem češnje.

Bombažna obleka

Lahkotne bombažna obleka v rdeči barvi je 'must have' ženske poletne garderobe. Skombinirajte jo z espadrilami, slamnikom in platneno torbo nevtralne barve. Čudovito!

Klobuk

Zaščitite svoj obraz pred soncem na najbolj šik način - z elegantnim rdečim klobukom. Ta je lahko pleten ali platnen, važno je, da je videti šik in da kožo obrazo zaščiti pred nevarnimi sončnimi žarki.

Sončne očala

Sončna očala v rdeči barvi vas morda spominjajo na film Lolita, a so ravno zato še tako bolj privlačna. Nam so nadvse všeč v kombinaciji z belimi poletnimi outfiti in pletenimi modnimi dodatki.

Kopalke

Ena misel: Baywatch! Rdeče kopalke so v poletnih mesecih daleč eden najboljših načinov nošenja rdeče barve.

Zapestnica

Rdeče zapestnice z zlatimi detajli so čudovit način za popestritev poletnega stila. Vaša zagorela polt bo okrašena z njimi prišla še lepše do izraza.

V. J.

Foto: Unsplash / Ferran Feixas

ferran-feixas-ywes5pvqngq-unsplash.jpg