Slovenske modne blogerke so izbrale dm look!

2. 3. 2017 // Lepota / Trendi ličenja

Zimi bomo kmalu pomahale v slovo in čas je, da se pripravimo na novo modno sezono. Poleg oblačil in modnih dodatkov bomo izbrale tudi nova ličila, s katerimi bomo to pomlad ustvarjale sveže, živahne in optimistične videze. Pri tem nam bodo pomagali pri dm-u, kjer so se pri ustvarjanju marčevske dm look kampanje povezali z znanimi slovenskimi blogerkami, ki najbolje vedo, kaj bo to pomlad in poletje nepogrešljivo v ženskih make up torbicah.

In kakšne so ključne smernice ličenja za to pomlad? Letos so v trendu živo rdeče in oranžne šminke in temu so svojo pozornost namenili tudi v dm prodajalnah. A bolj kot trendi barve, so jih tokrat zanimali produkti, brez katerih si modno ozaveščene ženske preprosto ne predstavljajo svojega vsakdana. Vsaka izmed sodelujočih modnih blogerk je naredila kratek 1-minutni video tutorial svojega looka, ki jih bomo predstavili v naslednjih nekaj dneh. Z zasanjanim nude videzom in bronz sijajem vas bo očarala Ajda Sitar (Loreal look), spoznali boste romantično Evo Ahačevčič (Max Factor look), ki prisega na pomladno barvo fuksije, simpatična Tesa Jurjaševič (Deborah look) se je to pomlad odločila za modno vijolično, medtem ko Katja Grudnik, (Maybelline) prisega na rdečo. Blogerka Lea Filipovič (BeYu look) je v slogu lepe afne izbrala trendi oranžno, v usodno zapeljivko pa so preobrazili Evo C. Zimet (Rimmel look).

V nadaljevanju preverite 'behind the scenes' fotografije simpatičnih blogerk, v kratkem pa vam bomo predstavili tudi njihove 'make up tutoriale' ... stay tuned! ;)

P. s. Vas je zamikalo, da bi tudi ve poskusile najljubša in enostavno nepogrešljiva ličila, na katere ob prihajajoči pomladi prisegajo slovenske blogerke? V marcu boste lahko izkoristile tudi 30% popust na izbrana ličila za 10 dm ab točk, pri čemer boste ob nakupu ličil nad 25 evri prejele kozarec z bleščicami, ki so eden od glavnih trendov sezone. V marcu bodo v izbranih dm prodajalnah organizirana tudi brezplačna ličenja z vrhunskimi vizažisti. Ti vam bodo svetovali, vas naličili in predstavili najnovejše produkte. Termine ličenj si oglejte na dm-ovi spletni strani.

V. J.

Foto: dm

screen_shot_2017-03-01_at_21_20_50.jpgscreen_shot_2017-03-01_at_21_20_04.jpg