TOP 3 poletni beauty videzi z vedno nasmejano Natašo Naneva

11. 7. 2018 // Lepota / Trendi ličenja

Poletje je že skoraj na vrhuncu in to pomeni, da je skrajni čas za poletni lepotni navdih. Tokrat bomo odgovorili na vprašanje, kako se ličiti v poletni vročini in predstavili 3 trendi lepotne poletne videze!

Tukaj so TOP 3 poletni beauty looki, ki smo jih s pomočjo ličil ARTDECO (pssst, v njihovi spletni prodajalni vas čaka do 50% popust na vsa ličila v poletnem OUTLETU) pričarali na simpatični manekenki in inštruktorki zumbe Nataši Nanevi.

LOOK 1

Prvi videz je 'no make up' make up videz. Torej, poudarjena naravna lepota. Težke in zelo prekrivne podlage naj poleti zamenjajo lahkotnejše 'sheer' podlage, še bolje pa se bodo odrezali pudri v prahu ali kamnu, s katerimi lažje krotimo poletni sijaj. S soncem obsijan videz pričaramo z bronzerjem, ki ga nanesemo na lička in na področja, ki jih sonce najprej obarva - konico nosu, čelo, ... Namažite še trepalnice in videz zaključite s šminko ali bleščilom v nevtralnem odtenku.

LOOK 2

Drugi beauty videz je najboljša izbira za popoldanske kavice (ali koktejle ;)) v mestu ali na plaži! Osnovnemu ličenju, ki smo ga opisali zgoraj dodajte vijolično senčko in rožnato šminko. Popolno!

LOOK 3

Tretji videz je primeren za večerni izhod in je za razliko od drugega, trendovskega, nekoliko bolj dramatičen. Če vas te dni čaka vroči zmenek, veste, kaj storiti! ;) Podlagi in bronzerju naj sledita temna senčka, ki jo nanesemo v zadimljeni tehniki, in rdeča šminka z glossy učinkom!

V. J.

Foto: Nike Koležnik

1-30-1.jpg1-5-1.jpgLOOK 1