Triki za silvestrski makeup, ki zdrži celo noč

27. 12. 2021 // Lepota / Trendi ličenja

Da boste lahko na Silvestrovo sproščeno uživale v druženju, nazdravljanju, plesu in poljubljanju, smo pripravili nekaj preprostih trikov, kako do novoletnega make upa, ki bo zdržal celo noč.

1. Pred ličenjem si privoščite piling in hranilno masko za obraz in ustnice. Po negi nanesite vlažilno kremo in nadaljujte z ličenjem. Za daljši obstoj make upa začnite s primerjem, nadaljujte s tekočim pudrom in zaključite s pudrom v kamnu. Tako boste dosegle, da bo make up trajal celo noč.

2. Tudi veke namažite s primerjem, saj bo to preprečilo, da bi se senčka tekom večera nabrala v gubah vek. Za dramatičen pogled poleg eyelinerja in maskare uporabite še umetne trepalnice.

3. Ustnice obrobite s korektorjem in bavico za ustnice, saj bo to preprečilo razmazan izgled šminke. Barvica naj bo nianso svetlejša od šminke. Po nanosu rdečila za ustnice, ustnice odtisnite na robček in korak ponovite še dvakrat. Tako bo na ustnicah ostal pigment, odvečna olja pa bo popil robček.

Čez celoten make up za dodatno obstojnost nanesite transparentni puder za utrjevanje make upa in pripravljene boste na najdaljšo noč v letu!

V. J.

Foto: Pinterest

screen_shot_2017-12-25_at_16_06_46.jpg