Tukaj so novi dm trendi ličenja! Kateri bo tvoj najljubši?

4. 10. 2017 // Lepota / Trendi ličenja

Vsak letni čas prinese svoje radosti in navdihuje z izbranimi barvami vsakdana. Tako, kot narava, pa navdušujejo tudi trendi ličenja. In kakšne prinaša letošnja jesen? V dm so z najnovejšo dm look kampanjo poskrbeli, da boste seznanjene z aktualnimi smernicami, vse predstavnice nežnejšega spola pa spodbujajo, da pri izbiri make up trendov ostajajo na prvem mestu zveste same sebi. Med 3. oktobrom in 6. novembrom vam bodo pri ustvarjanju v pomoč tudi z brezplačno knjižico lepotni vodnik, brezplačnimi svetovanji, ličenji, popusti na ličila in ostalimi ugodnostmi.

Nova pravila igre

Z umetnico ličenja Jasno Oklešen so v dm začrtali 6 najnovejših trendov ličenja, med katerimi ne bo manjkalo mat poudarkov, bleščic, sijaja in metalik zaključkov. Ker pa je vsaka dama sama svoja mojstrica, sta se lepotni kampanji pridružili tudi simpatični blogerki Lepa afna in Ajda Sitar, ki sta trende poustvarili vsaka po svoje. »Trende uporabljam na sebi toliko, kolikor mi pristojijo v praksi. Z njimi nisem obremenjena.« pravi Lepa afna, ki vabi, da se z različnimi teksturami, barvami in trendi poigrate tudi same. Sama sledi pravilu, da z make upom še vedno ohranja samo sebe, namesto da se izgubi med vsemi trendi in stotimi uporabljenimi izdelki.

Vsaka s svojim trendom

Vsaka tako lahko ustvari svoj trend, na svoj način, točno tako, kot ustreza posameznici, ki s svojo samozavestjo narekuje, kaj je trenutno »in«. Vodilu »Bodi sama svoj trend« sledi tudi svetlolasa Ajda Sitar: »Sama sledim tistim trendom, za katere verjamem, da mi bodo pristajali ali pa jih prilagodim glede na svoje obrazne poteze ali ten kože. Čeprav na vsakodnevni ravni prisegam na klasične videze, ki poudarjajo naravno lepoto, si rada privoščim tudi kaj bolj drznega ob posebnih priložnostih«.

Naj vam bodo pri raziskovanju in reciklaži v pomoč modni poznavalci: v živo!

Lepotici, ki pravita, da lepotnim trendom najpogosteje sledita na družbenih omrežjih, sta jesenske trende ličenja že reciklirali vsaka po svoje. Kako pa jih boste poustvarile in nosile ve? Da bo raziskovanje pestro, bodo poskrbeli kar v dm, kjer so pripravili brezplačen lepotni vodnik s preobrazbami blogerk ter zanimivimi make up triki in nasveti za ličenje. Za piko na i čaka stranke 30 % popust na izbrana ličila za 10 točk, ob nakupu ličil nad 25€ pa tudi transparenten dežnik v blogerskem stilu. V času lepotne kampanje, ko bo vsaka med dm trendi ličenja raziskovala svoj stil, bodo v izbranih prodajalnah organizirana tudi brezplačna ličenja in svetovanja s profesionalnimi vizažisti. Za dodaten navdih pa bosta z osebnimi srečanji poskrbeli tudi blogerki Lepa afna in Ajda Sitar – kaj pravite na klepet in fotkanje v družbi trendovskih lepotičk? Termine srečanj in brezplačnih ličenj si lahko ogledate na spletnem mestu www.dm-drogeriemarkt.si.

S fotko do mamljivih nagrad

Medtem ko raziskujete trende, se lahko na dm Instagramu pridružite lepotni nagradni igri »Kako pa jih nosiš ti?« ter osvojite številne nagrade – žensko razvajanje z Martino Vrhovnik (tečaj ličenja in plesa ob drogu), individualni make up tečaj z Jasno Oklešen in 7X paket ličil.

V. J.

Foto: dm Slovenija

dm_lepotni_kampanji_sta_se_pridruz_ili_tudi_simpatic_ni_blogerki_lepa_afna_in_ajda_sitar.jpgLepotni blogerki Lepa Afna in Ajda Sitardm_trende_raziskujeta_tudi_lepotic_ki_ajda_sitar_in_lepa_afna.jpgKako ju boste posnemale?