Coffee Art Calendar 2018: izvirno darilo za ljubitelje kave in umetnosti


V prazničnem času so pri Goat Story predstavili ekskluzivni projekt, ki združuje strast do kave in umetnosti. Predstavljamo vam Coffee Art Calendar 2018.

Coffee Art Calendar 2018 je edinstven umetniški koledar, ki od januarja do decembra razkriva zgodbo kave, od zrna do skodelice in še dlje, navdih pa jemlje iz mitologije kave, pravične pridelave in trgovine, raziskuje pa tudi socialne poglede na kavo in učinek, ki ga ima ta aromatični napitek na dušo in telo. Vsak mesec je zaznamovan s tematiko, ki je tesno povezana s kavo. Januarja se začne s kavnim zrnom, decembra se konča z evolucijo kave. Zgodbo pripoveduje 12 mladih mednarodnih umetnikov, ki so vsak prispevali svoj edinstven pogled na kavo in seveda tudi svoj unikatni umetniški stil. Tako je nastala kolekcija 12 unikatnih umetniških del, ki jih je možno uporabljati kot koledar, vsak list pa je lahko posebej uporabljen kot ločeno umetniško delo, v vsakem primeru pa bo koledar izjemna popestritev vsake kuhinje, dnevne sobe, pisarne ali kavarne.

Z nakupom koledarja Coffee Art Calendar 2018 ne boste le prejeli 12 unikatnih umetniških del, združenih v uporabno celoto, temveč boste pomagali podpreti mlade umetnike, ki so sodelovali pri projektu.

Umetniki, ki so sodelovali pri projektu:

Anja Sušanj

Nicola Kloosterman

Tom Abbiss Smith

Chloe Joyce

Amber Vittoria

Lucas Levitan

Yi Xiao Chen

Dola Sun

Geffen Refaeli

Dawid Ryski

Daehyun Kim

Anja Šlibar.

V. J.

Foto: Goat Story

koledar_1.jpgkoledar_0.jpg