Priljubljena avstrijska blagovna znamka zdaj tudi v Sloveniji


Vsakodnevno družinsko življenje prinaša vedno nove izzive. Včasih so to namizni prti polni ostankov hrane, športna oblačila popackana z ostanki blata, trave in najljubših prigrizkov najmlajših družinskih članov ali pa majhnih kulinaričnih podvigov, ki so namesto v ponvi končali na predpasniku. O velikih količinah perila, ki se naberejo ob koncu delovnega tedna, ni treba posebej razpravljati. Trdovratnim madežem in zbledelim oblačilom pa je končno odzvonilo, saj na prodajne police prihaja Weisser Riese - detergent, ki zagotavlja izjemen občutek čistoče.

Avstrijska blagovna znamka s 50-letno tradicijo je odslej dostopna tudi na slovenskem tržišču in ta neutrudljivi borec proti trdovratnim madežem bo zagotovo postal zaveznik čudovite svežine vsake družine. Weisser Riese je na voljo v dveh oblikah: pralni prašek in gel. Poleg univerzalne ponudbe pa v linijo aromaterapije prihajajo tudi novi izdelki. Danes je namreč zelo pomembno, da pralno sredstvo ob učinkovitosti in svežini poskrbi tudi za edinstvene dišave, ki dajejo učinek aromaterapije. Novi izdelki z edinstveno svežino aromatizirane linije Weisser Riese, ostanejo na vašem perilu dlje časa in tako si za trenutek privoščite pobeg v Malezijo ali na Bali. Detergent Weisser Riese je učinkovito sredstvo proti madežem maščob, trave ali posušenih barvil, ki hkrati ohranja barvo perila. Detergent Weisser Riese je tako edini tovrsten izdelek za družino, ki ga boste resnično potrebovali.

Universal, Color, Malaysian Orchid & Sandalwood in Bali Lotus & Lilly so skrbno zasnovane, izpopolnjene in preizkušene različice detergenta Weisser Riese, za vse vrste sodobnih gospodinjstev. To dokazujeta različici tekočega in klasičnega detergenta v prahu.

Foto: Weisser Riese

weisse_reisev_sloveniji.jpgweisser_reise_v_sloveniji_2.jpgweisser_reise_slovenija_3.jpg