Stekleničke za vodo Memobottle imajo še lepšo podobo


Spoznajte stajliš stekleničke Memobottle, ki združujejo minimalistično, trajnostno oblikovanje z vsakdanjo funkcionalnostjo!

Za znamko Memobottle stojita mlada Avstralca Jesse Leeworthy in Jonathan Byrt, ki sta želela oblikovati produkt, ki bi uporabnike prepričal s svojim videzom in uporabnostjo ter ob tem pripomogel k naši boljši prihodnosti. Stekleničke za večkratno uporabo prihajajo v dveh različnih velikostih - A5 in A6 - ter tako po imenu kot po obliki spominjajo na list papirja. Tukaj pa so tudi novi modeli Memobottle H2.0, ki imajo zaradi kovinskih barv zamaškov in zožane oblike še bolj stajliš izgled. In kaj je pri flaškah Memobottle najboljše? Ne zasedejo celotnega prostora in ne otežijo vaše torbice, poleg tega pa so okolju in zdravju prijazne (izdelane so iz plastike z oznako BPA Free).

V nadaljevanju se prepričajte, da je Memobottle ena izmed najbolj stajliš stekleničk za večkratno uporabo in si oglejte video, ki vas bo prepričal, da je uporaba reusable flaške za vodo edina pravilna odločitev.

V. J.

Foto: Memobottle / Instagram

2.jpg1.jpg