Zarina jesen v našem domu


S koncem poletja je prišla nova sezona, ko si zaželimo nove jesenske garderobe in prenove doma v nekoliko bolj topel in udoben prostor. Za vse to so poskrbeli pri Zari, saj poleg čudovitih modnih kosov v tujini in na spletu ponujajo tudi čudovite dodatke za dom, ki naše stanovanje spremenijo v prijeten prostor s sodobnim pridihom.

Zara Home kolekcija za jesen-zimo 15/16 je predstavljena v čudoviti kampanji, ki jo je posnel fotograf Francois Halard. Razdeljena na tri dele predstavlja tri različice elegance, ki jo lahko vnesemo v svoj dom. Flora prikazuje romantične in starinske dodatke za dom, med katerimi nas prevzame posteljina v prekrasnih pastelnih odtenkih, skandinavsko Nordic si lahko ogledamo v nadaljevanju, na tretjo kolekcijo Luxor pa bomo morali počakati do konca meseca.

V nadaljevanju si oglejte vrhunsko urejene minimalistične prostore z industrijskimi detajli in dodatki za dom v skandinavskem stilu. Naj vas prevzame izjemna kombinacija nevtralnih tonov, naravnih materialov, kontrastnih tekstur in čistih linij.

M.V.

Foto: Zara Home

uvodna.jpg19.jpeg