5 idej za praznično obdarovanje kavoljubov

18. 12. 2022 // Lifestyle / Kulinarika

December je vsako leto v znamenju veselja, druženja pa tudi obdarovanja. Če ste v zagati in ne veste kaj bi podaril vašim najdražjim, so tukaj nasveti za ljubitelje toplih napitkov, predvsem kave. Izbirate lahko med pestrim izborom za vsak žep, že od 12.90 €.

  1. Kava na poti

Imejte tople napitke vedno pri sebi. Keramične skodelice De'Longhi imajo silikonske pokrove s toplotnimi lastnostmi, ki zagotavljajo, da je vaš napitek dlje časa topel. Če obožujete poslikave na skodelicah, lahko izbirate med različnimi motivi, modre božične pletenine so idealne za popestritev prazničnega duha.

  1. En kapučino, prosim

Podarite najbolj instagramabilne kozarčke za kapučino. Prozorna in elegantna kozarca za prvo jutranjo kavico bodo navdušila še najbolj zahtevne estete. 190-ml kozarci zagotavljajo popolno velikost serviranja, izdelani so iz ročnega borosilikatnega stekla, ki je primeren tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.

  1. Italijanska kakovost v skodelici

Kavna zrna znamke De'Longhi odlikuje značilno aromatičen okus, ki vsem ljubiteljem kakovostne kave ponuja neprimerljivo kavno izkušnjo. Izbirate lahko med različnimi vrstami kavnih zrn, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne kavoljube.

  1. Odlična kava le z enim dotikom

S pomočjo aparata za kavo Magnifica Start lahko vaše najdražje razvajate z vročimi, srednje in nizkotemperaturnimi napitki z močno, srednje in blago aromo. Uživajo lahko v espresu ali kavi s samo enim dotikom črno-belih ikon na intuitivni nadzorni plošči s prilagojenim izborom receptov (4 ali 5 instant receptov, odvisno od modela).

  1. Kavni aparat za domače bariste

La Specialista Arte je nov kavni aparat italijanske znamke De'Longhi. Z njegovo pomočjo lahko zelo enostavno pripravimo različne kavne napitke, ki nas popeljejo v svet razvajanja brbončic in okušanja le najboljšega. Je idealno darilo tudi za ljubitelje živahnih odtenkov, saj je La Specialista Arte na voljo tudi v zeleni in rumeni barvi. Ljubitelji nevtralnih odtenkov pa se bodo razveselili črne ali bele La Specialista Arte.

Več namigov si lahko pogledate na De'Longhi Slovenije Instagram profilu.

Foto: PR

delonghi.jpg