Cojzla: odprl se je prvi 100 % brezglutenski delí v Sloveniji!

3. 3. 2016 // Lifestyle / Kulinarika

Včeraj so v zaprtem delu tržnice BTC v Ljubljani uradno odprli Cojzlo, prvi popolnoma brezglutenski delí pri nas, ki poskrbi za gurmane in celiakaše, mesojedce, vegane in tudi izbirčne otroške brbončice, ki hrepenijo po lepljivih prstih.

Gre za koncept 'take-away', kjer vam nadvse okusne jedi pripravijo za s seboj, ali pa si jih privoščite na robustnih domačnih mizah. Vsakdanjo ponudbo – svežo dnevno juhco in 'zelezni' repertuar priljubljenih jedi, ki se jim vsake toliko pridružijo čisto nove, ob sobotah pa še miške in pizze - razglasijo kar na tabli v Cojzli in prav vsako jutro na njihovi Facebook strani.

Hrana v Cojzli je tako v celoti brezglutenska, od začimb naprej, pri čemer se osredotočajo na to, da sveže pripravljene jedi ustvarjajo v gurmanskih okusih. Ekipa Cojzle je tudi sicer zavezana brezglutenski prehrani, zaradi česar jim osebnih izkušenj na tem področju ne manjka. Cojzla je odprta ob delovnikih med 10. in 17. uro, ob sobotah pa med 10. in 16. uro.

Nam se že cedijo sline, pa vam? :)

P. s. Cojzli in njenim jedem daje dušo lastnik in chef Igor Mihelic, ki je delal celo v restavracijah z Michelinovo zvezdico.

V.J.

Foto: Cojzla

bg_mini_burgerji_-_piscancji_in_mozzarela-prsut_-_deli_cojzla_-_foto_brane_tuma_1.jpgcojzlina_juhca_-_bucna_z_dehidrirano_rdeco_peso_-_deli_cojzla_-_foto_brane_tuma.jpgutrinek_z_odprtja_-_deli_cojzla_-_foto_brane_tuma.jpg