Organic Garden v Ljubljani s prvo poslovalnico

2. 12. 2016 // Lifestyle / Kulinarika

Priljubljena znamka Organic Garden, ki je na slovenskem trgu prisotna že dobri dve leti, je v jesenskih mesecih v centru Ljubljane odprla svojo prvo poslovalnico. Ljubitelji urbanih kulinaričnih zgodb Organic Garden poznajo zaradi široke vegetarijanske in veganske ponudbe burgerjev, juh, paninov in sladic. V novi poslovalnici v osrčju prestolnice lahko obiskovalci okušajo celovito ponudbo, ki v sebi nosi ključen DNA zapis znamke Organic Garden - naravno, enostavno in okusno.

Organic Garden je mlada, inovativna in igriva znamka, ki s svojimi izdelki zadovoljuje široko paleto okusov in prehranskih izbir. Njihova ponudba zajema tako vegeterijanske kot veganske izdelke, ki so zaradi svojega prepoznavnega okusa priljubljeni tudi pri, sicer zvestih, mesojedcih. Urbani ljubitelji vsega dobrega so Organic Garden najprej spoznali v sklopu kulinarične tržnice Odprta kuhna, kjer so prisotni že dve leti. V letošnjem poletju se je karavana Organic Garden preselila tudi na morje in v centru Portoroža odprla Green Food Market, ki je poskrbel za lačne od blizu in daleč.

Ekipa Organic Garden budno bdi nad razvojem sezonskih, svežih in inovativno pripravljenih polnovrednih obrokov, ki jih dnevno ponujajo obiskovalcem. Dnevno sveže juhe, v katerih se skriva zelenjava lokalnih kmetij, okusni in barviti panini ter vedno slastni burgerji, so postali stalnica pri izbiri urbanih iskalcev zanimivih okusov. Ponudba, ki v večjem delu sloni na veganskih receptih, zadovoljuje mlade in nekoliko manj mlade, domačine in tuje obiskovalce prestolnice, ki v centru mesta iščejo okusne in zdrave alternative hitrega postanka ali urbanega kotička za druženje z bližnjimi.

Prva poslovalnica Organic Garden se nahaja na Ciril-Metodovem trg 11 v centru Ljubljane in je odprta vse dni v tednu med 10.00 in 19.00 uro, le ob nedeljah svoja vrata zapira uro prej, torej ob 18.00.

V nadaljevanju preverite, kako izgleda slastna ponudba Organic Garden in spoznajte ekipo, ki stoji za okusnimi zalogaji ...

V. J.

Foto: Matjaž Tavčar

organic_garden_lj_event-37-1.jpgorganic_garden_lj_event-23.jpg