Slovely Park kmalu bogatejši za picerijo Verace 2.0

21. 2. 2017 // Lifestyle / Kulinarika

“Edina gotovost v življenju so spremembe”, pravi znani rek. To velja tudi za hrano in temu reku sledimo tudi v Verace. Picerija Verace bo tako v petek, 24. februarja 2017 ob 19ih, dobila svojo mlajšo in tehnološko naprednejšo sestro Verace 2.0 v Slovely Parku.

Verace 2.0 bo še vedno trdno sledil napolitanski tradiciji v tistih podrobnostih, ki so najpomembnejše. In najpomembnejše za napolitansko pico so zagotovo kakovostne sestavine pripeljane iz Neaplja in tradicionalna receptura za pripravo pice. Tu se Verace 2.0 ne bo razlikoval od svoje mame Verace. Bo pa Verace 2.0 stopil v korak s časom s tehnološkimi rešitvami, ki spreminjajo tako pripravo pice kot način postrežbe.

  • Z najsodobnejšo pečjo, zasnovano v Neaplju, ki prinaša revolucijo peke napolitanskih pic. Prvič je namreč nekomu uspelo zamenjati moč ognja z močjo elektrike brez vpliva na kakovost peke napolitanske pice.
  • S učinkovitom načinom samopostrežnega naročanja z elektronskimi napravami, ki vas opozorijo, ko je vaša pica spečena. Tako vam ni treba čakati pred pultom, ampak lahko v miru sedite za mizo,
  • Z elektronskim naročanjem pic ob želeni uri, tako za “take-away” kot za v piceriji.
  • Z elektronskim menijem, kjer boste lahko brskali za podrobnostmi in zanimivostmi o sestavinah, ki jih uporabljamo pri pripravi pic.
  • In še, in še.
  • Verace 2.0 bo tako kot mama Verace ponujal skrbno izbran nabor napolitanskih pic, predjedi, kot sta na primer sira burrata in mozzarella di buffala ter sladice, kot so siciljanski cannoli, tiramisu in panna cotta.

Slavni napolitanski picopek Enzo Coccia, ki mu je leta 2013 prvemu uspelo picerijo uvrstiti na seznam restavracij z Michelinovo zvezdico, je oral ledino pri razvoju napolitanske pice s poskušanjem novih kombinacij okusov. Ustvaril je pico gourmet in kljub velikemu nasprotovanju tradicionalistov uspel dokazati, da napolitanski pici nista le Marinara in Margherita. Bistvo napolitanske pice je v pravilni tehniki priprave, v skrbno izbranih sestavinah, v pečenju pri zadostni temperaturi in v ustrezno kratkem času. Kot je Enzo Coccia poimenoval svojo picerijo La Notizia, ker je ta prinašala novico o novih časih napolitanskih picerij, so pri Verace poimenovali nov koncept picerije Verace 2.0, kjer Verace poudarja pomen tradicije, 2.0 pa prihodnost.

PR

Foto: Pinterest

1.jpg