Vsi za Mizo

23. 12. 2022 // Lifestyle / Kulinarika

“Kuhanje je odličen izgovor za biti skupaj”. Tako se začne opis čudovite nove kuharske knjige, polne odličnih receptov, ki nas je inspirirala in zares popolnoma navdušila.

Darja Končarevič, avtorica knjige Vsi za mizo je snovalka in gonilna sila konceptov o sodobnem zdravem prehranjevanju, ki ne vzamejo veliko časa in truda. V njeni Baziliki nam že dobro desetletje postreže z juhami in pitami, v Bifeju pa nastajajo slastne solate s presežkom. Darja je tudi avtorica večkrat razprodane knjižne uspešnice Toplo Priporočam.

Tokrat nam predstavlja svojo novo knjigo – Vsi za mizo, s katero nas navdušuje s recepti in idejami za sproščena druženja.

V novi knjigi nam na svoj prepoznaven način, lahkotno, suvereno in brez kančka pretencioznosti poda odlične nasvete za prepoznavne jedi na izviren način, domislena družinska kosila, pojedine za konec tedna za prijatelje, čudovite sladke navdihe….

Knjiga je razdeljena na dva dela. Na prvi del, kjer so recepti in drugi del, ki je malo bolj lifestyle, tu se nahajajo zlasti ideje za druženja ob različnih priložnostih. Tukaj boste našli slastne recepte in na zlahka izvedljive ideje za fajn druženja ob hrani in steklenici vina. Je polna življenja, z bližnjicami vred.

Če še iščete darilo, ki bo razveselilo ljubitelje dobre hrane, druženja in vsega vmes je to odlična izbira.

Foto: PR

odlicni-recepti-in-ideje-za-sproscena-druzenja_copy_2-1.jpg