V naša življenja se vrača TV-serija Opravljivka!

18. 7. 2019 // Lifestyle / Kultura

Modne navdušenke in navdušenci povsod po svetu so danes presrečni. Izvedeli smo namreč, da se na televizijske zaslone vrača TV-serija Opravljivka, ki je med letoma 2007 in 2012 obnorela ves svet.

Kljub temu, da je bila priljubljena TV-serija Opravljivka (Gossip Girl) zamišljena kot najstniška serija, je zgodba o bogatih newyorških najstnikih in njihovih peripetijah navdušila tudi starejše občinstvo in hitro postala pravi popkulturni fenomen. Zdaj se serija, ki je s šesto sezono svoj konec doživela leta 2012, vrača. Spletni portal Deadline sporoča, da bo nova televizijska pretočna storitev HBO Max predvajala deset novih enournih epizod Opravljivke, pod katere se bo podpisal izvršni producent in eden od scenaristov izvirne serije.

Čeprav smo nad novico navdušeni, smo razočarani nad dejstvom, da v novih epizodah ne bomo gledali zvezdnikov, kot so Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford in Ed Westwick, po katerih smo si Opravljivko najbolj zapomnili. Igralska zasedba v novih delih Opravljivke bo povsem nova, zgodba pa se bo nadaljevala osem let po koncu prejšnje in spremljala novo skupino najstnikov, ki obiskujejo zasebno šolo v New Yorku. Serija bo prikazovala, kako so se v času, ki je pretekel od izvirne serije, spremenila družbena omrežja, pa tudi New York sam.

V. J.

Foto: Imdb

1.jpeg