Tega kovčka vam ne bo potrebno vleči za sabo!

21. 2. 2018 // Lifestyle / Potovanje

Po pametnih telefonih, televizorjih, tablicah, zapestnicah in podobnih pripomočkih, ki naj bi olajšali naše življenje, je tukaj še pametni kovček!

Avtonomni potovalni kovček podjetja Travelmate Robotics je po mnenju mnogih poznavalcev pravi tehnološki čudež, saj se lahko brez težav premika v množici in se spretno izogiba vsem oviram. Poleg tega lahko novost prepoznava tudi preproste geste in glasovne ukaze. Ker ima kovček vgrajen navigacijski sistem GPS, bomo natančno vedeli kje se nahaja, kar nam bo zagotovo v pomoč v kriznih trenutkih.

Pametni kovček podjetja Travelmate Robotics je na voljo v treh različnih velikostih ter ga je mogoče povezati s pametnimi mobilnimi telefoni in namensko aplikacijo. Novost seveda prihaja z zasoljeno ceno, saj je zanjo v Združenih državah Amerike treba odšteti od cca 800 do 1200 evrov. Kljub visoki ceni so pri podjetju Travelmate Robotics z naročili več kot zadovoljni, saj se je zaradi zanimanja ustvarila čakalna vrsta.

V nadaljevanju si oglejte video, v katerem boste izvedeli še več o fantastični novosti, ki bo olajšala potovanje številnim popotnikom.

V. J.

Foto: Travelmate, YouTube

screen_shot_2018-02-19_at_17_50_42.jpg1.jpg