Ekskluzivna predstavitev najnovejšega sistema navidezne resničnosti HTC Vive Cosmos

27. 9. 2019 // Lifestyle / Tehnologija

HTC je slovenski javnosti premierno predstavil Vive Cosmos, ki je povsem nov predvajalnik navidezne resničnosti (VR), s še več udobja in boljšo uporabniško izkušnjo.

Prijetno druženje v Nogometni Hiši Zabavi (NHZ) je postreglo z nepozabnim potovanjem v svet navidezne resničnosti. HTC je predstavil najnovejši VR sistem za domačo uporabo HTC VIVE Cosmos, ki je zasnovan na način, da se s pomočjo modularnega naglavnega ohišja sčasoma razvija skupaj z uporabnikom, brez potrebe po zunanjih baznih postajah. Najsodobnejši VR sistem na svetu je navdušil tudi priljubljena instagramerja in vlogerja Cool Fotra Janija Jugovica ter Jana Macarola, ki sta imela priložnost med prvimi v Sloveniji spoznati najnovejši Vive Cosmos.

HTC je z dogodkom uradno predstavil najsodobnejši VR sistem na svetu in najavil njegovo dostopnost od 3. oktobra naprej tudi v Sloveniji. Vive Cosmos je zasnovan na način, da se kar najbolje prilagaja potrebam uporabnikov sistemov navidezne resničnosti, saj v ospredje postavlja enostavnost uporabe, vsestranskost in izjemno zmogljivost. Popolnoma nov Vive Cosmos ima poenostavljene nastavitve, ki s pomočjo šestih kamer za široko in natančno “inside-out” sledenje, omogoča doslej najhitrejši in najbolj preprost vstop v svet navidezne resničnosti!

V Sloveniji je Vive Cosmos s ceno 849,00 evrov na voljo v prednaročilu na spletnem mestu www.mimovrste.com na tej povezavi. Za več informacij o VIVE pa obiščite www.vive.com.

V. J.

Foto: Mediaspeed.net

jani_jugovic_testira_novi_vive_cosmos.jpgcool_fotr_jani_jugovic-petra_razic_-_jan_macarol_urednik_in_vloger.jpgCool Fotr, Petra Razić in Jan Macarol.