MYEQUA je dobila aplikacijo za sledenje pitju vode!

6. 6. 2016 // Lifestyle / Tehnologija

Več kot 70% našega telesa je sestavljenega iz vode zato je logično, da je tekočina (predvsem voda) ključna za naše dobro počutje in fit formo. Kljub temu se še vedno velika večina ljudi ne zaveda, kako zelo hitro posameznik lahko izgubi vodo – s potenjem, dihanjem, gibanjem … Dehidrarane lahko postane​mo​ hitreje kot si sploh lahko predstavljamo​!
EQUA vedno skrbi za dovolj popite vode, ​n​aše dobro počutje in super izgled. Misija MYEQUA ekipe je, da bi vsaka ženska imela EQUA stekleničko na svoji pisarniški mizi, v torbici, skratka kamorkoli že gre, z namenom, da bi jo stelenička spomnila na to, da popije nov požirek vode med svojim polno zasedenim vsakdanom.
To še ni vse ...
Pri iskanju rešitve so imeli v mislih, da mora biti pitje vode povezavo z nečim, kar je z nami na vsakem koraku in to tudi našli – naši telefoni. Ustvarili so našo novo najboljšo prijateljico, ki nas bo spremljala na vsakem koraku in nas spomnila, kdaj je potrebno narediti požirek ali dva. Poleg tega, da bo ponujala okusne recepte za smoothije in vode z okusi, je tudi dovolj pametna, da mer​i​ dnevni vnos tekočine in namesto nas vodi “evidenco” in nas seznanja z našim napredkom. To je novaMYEQUA aplikacija, s katero bomo enostavno sledile, koliko vode popijemo!
Ste že žejne? Pa tudi če ne, privoščite si požirek sveže vode. Na zdravje!

Foto: PR

img_3887a.jpgimg_4426.jpg