Navdušene nad slušalkami Xiaomi Buds 3T Pro

21. 5. 2022 // Lifestyle / Tehnologija

Ali ste tudi ve navdušene nad najnovejšo paleto brezžičnih slušalk, ki nam omogočajo še bolj enostavno in nezapleteno ;) poslušanje najljubših playlist in podcastov? Poleg oblike, barve in podobnih estetskih značilnosti, pa nam je seveda pri izbiri pravih pomembna tudi kakovost zvoka.

Studijski zvok vedno odlikujejo izjemne podrobnosti in minimalno popačenje. Da bi to dosegle, slušalke Xiaomi Buds 3T Pro predstavljajo inovativno kombinacijo napredne strojne in programske opreme, vključno z 10 mm dinamičnim gonilnikom z dvojnim magnetom s prevleko DLC, kot tudi podporo za zvočni kodek LHDC 4.0*.

Slušalke Xiaomi Buds 3T Pro se ponašajo tudi z najboljšo kakovostjo tehnologije ANC v svojem razredu. Uporabniki lahko izbirajo med tremi načini ANC glede na svoje potrebe in dosežejo neverjetno zmogljivost odpravljanja hrupa do 40 dB*. Prilagodljivi način omogoča, da slušalke samodejno preklapljajo med načini glede na raven hrupa v okolju, medtem ko način Transparency uporabnikom omogoča, da se zavedajo svoje okolice, medtem ko so na poti.

Poleg tega je Xiaomi Buds 3T Pro opremljen s funkcijo Dimensional Audio naslednje generacije, ki bo ustvarila 360-stopinjsko zvočno pokrajino, podobno kot v domačem kinu ali na koncertu v živo. Xiaomi Buds 3T Pro podpira tudi način sledenja gibanja glave, ki omogoča, da kakovost zvoka ostane nespremenjena tudi takrat, ko uporabnik premika glavo. Poleg tega slušalke Xiaomi Buds 3T Pro podpirajo povezljivost z dvema napravama, uporabniki lahko preprosto odgovorijo na telefonski klic, medtem ko so hkrati povezani s svojim prenosnikom. Eno samo polnjenje lahko napaja napravo za do 6 ur predvajanja ali 24 ur s škatlico za shranjevanje. Z brezžičnim polnjenjem lahko uporabniki preprosto ostanejo v gibanju.

V našem uredništvu vemo, katere bomo izbrale, pa ve?

V. J.

Foto: Xiaomi

picture1.jpgpicture2.jpg"Resnično cenim reprodukcijo zvoka visoke ločljivosti Xiaomi Buds 3T Pro, ki mi omogoča, da slišim resnične podrobnosti v zvoku s temi visokokakovostnimi pravimi brezžičnimi slušalkami," je povedal Luca Bignardi, zvočni inženir albuma "Escucha", nagrajenega z grammyjem.