Trendi ovitki za pametne telefone Kay's

27. 11. 2016 // Lifestyle / Tehnologija

Kay je strastna, ambiciozna in inovativna slovenska dizajnerka španskih korenin, ki se posveča svoji ljubezni do oblikovanja in fotografije, s svojim osebnim stilom pa rada izstopa iz povprečja. Prepričana je, da so najbolj pomembni ravno najmanjši detajli, med katerimi je tudi izgled telefona, ki nas spremlja vedno in povsod. Prav zaradi tega je oblikovala posebno linijo ovitkov za telefon Kay's, s katerimi se vsak telefon spremeni v pravi modni dodatek.

Vzdržljivi ovitki Kay's so narejeni iz trdnega TPU materiala, so neverjetno tanki in se popolnoma prilegajo telefonu, precizni izrezi okrog odprtin pa omogočajo njegovo nemoteno uporabo. Oblikovani so tako, da nudijo odlično stopnjo zaščite ob le minimalnem (2 mm) povečanju debeline telefona.

Vsak Kay’s ovitek je natisnjen v Sloveniji in ročno pregledan pred naročilom. Stalni nadzor kakovosti in uporaba vrhunskih materialov Kay's ekipi omogočata zagotavljanje visoko kakovostnih izdelkov in 100 odstotno garancijo na zadovoljstvo. Ker mislijo tudi na okolje, je njihova embalaža ekološko popolnoma razgradljiva in tako prijazna naravi.

V nadaljevanju preverite naš izbor top ovitkov Kay's ...

V. J.

Foto: Kay's

fullsizerender_opt.jpg1_opt.jpg