Želite zablesteti v svetu socialnih medijev?

27. 8. 2020 // Lifestyle / Tehnologija

Želite zablesteti v svetu socialnih medijev? Tu je iskrena resnica: veliko težje je kot nekoč. In to je razumljivo - veliko ljudi jih uporablja! Po ocenah bodo uporabniki družbenih medijev do leta 2021 dosegli 3 milijarde ljudi! Ne glede na to, ali ste poslovni uporabnik ali želite biti družabna superzvezdnica, je v teh dneh v slavo na Instagramu potrebno vložiti veliko dela.

Ker na socialnih omrežjih vlada pravo tekmovanje, se je treba naučiti, kako izstopati. Naučite se nekaterih ključnih skrivnosti, ki bodo vaše profile na socialnih omrežjih dvignile na višjo raven. Tukaj so nasveti, kako vaše objavljanje narediti sledenja vredno!

Dober načrt

Vaše najljubše blogerke objavljeno vsebino načrtujejo vnaprej! Tega nikoli ne pozabite in se zato zgledujte po njih. Ustvarjanje načrta vsebine naj bo vaš prvi korak. Če vnaprej razmišljate o svoji vsebini, ustvarite objave, ki jih resnično želite ustvariti.

Kakovost, ne količina

Fokusirajte se na kakovost vaših objav in ne zgolj na količino. Kakovostne, sveže, unikatne in iskrene objave ljudje opazijo ter se z njimi ukvarjajo.

Tajming

Poskusite določiti pravi čas dneva za objavo. Zapomnite si, da so ljudje na telefonih največ zjutraj in zvečer! Poleg tega bodite aktivni vsak dan.

Ugotovite, kaj deluje in kaj ne

Sčasoma boste začeli opažati vzorce v odzivih na vaše objave. Bodite pozorni na to, kdaj objava bolj "zažge" in na podlagi tega izberite svoj prepoznaven slog.

Bodite pošteni

Poštenost in spoštovanje sta ključna za dolgoročni uspeh pri uporabi socialnih omrežij!

Povezujte se

Tudi vi sledite drugim in nikar ne bodite skromni s pohvalami, zahvalami, komentarji ter všečki!

V. J.

Foto: Unsplash / Georgia de Lotz

georgia-de-lotz-5pjphks6oxg-unsplash.jpg