Chiara Ferragni razkrila, zakaj se ne bo nikoli prodala

13. 11. 2015 // Moda / Mediji

Chiara Ferragni, obraz za super uspešnim blogom Blonde Salad, krasi zimsko številko revije Fashion.

Blogerka, modna oblikovalka in trendseterka z lastnim modnim imperijem, ki na naslovnici in v editorialu izgleda odlično, je za revijo zaupala, kaj si misli o sodelovanjih med modnimi hišami in blogerji ter kritikih, ki pravijo, da so blogerke prodane duše:

"Če mi pri določenem podjetju ponudijo plačilo v zameno za poziranje z določeno torbico, ki mi ni všeč, sodelovanje vedno zavrnem, saj bi drugače v trenutku izgubila svojo kredibilnost. Nekaterim je mar le za denar, toda ti vsekakor niso med tistimi, ki obstanejo v poslu. Prav tako menim, da je naravnost bizarno trditi, da so vsi blogerji prodani. Takšno mišljenje je passe, ljudje, ki so resni glede industrije naredijo še toliko več - imajo svoja podjetja in znamke."

S Chiaro se popolnoma strinjamo in podpiramo njeno ambicioznost, ki je vsekakor ženska lastnost, ki je dandanes prepogosto videna kot negativna. Bravo, Chiara!

M.V.

Foto: Fashion

chiara-ferragni-fashion-winter-2016-cover-shoot03.jpgchiara-ferragni-fashion-winter-2016-cover-shoot01.jpgchiara-ferragni-fashion-winter-2016-cover-shoot02.jpg