Ikonin jesenski katalog je tu!

14. 10. 2016 // Moda / Mediji

Modna hiša Ikona Ljubljana sporoča, da nas na njihovi spletni strani čaka novi jesenski katalog, kjer nas čaka vrsta novosti, ki prihajajo prvič v Slovenijo in so na voljo le na Mestnem trgu 24.

V tokratni izdaji bomo našli vedno bolj prepoznavno znamko RELIGION, ki nas še vedno navdušuje s svojo drugačnostjo in ki jo pri nas v večini zastopata Ikonina ambasadorja F&B Acrobatics. Akrobata po novem navdušujeta tudi kot modela za spodnje perilo znamke MOSCHINO, ki nas v letošnji sezoni zabava s printi njihovega ikoničnega medvedka. V zabavni znamki se je našla tudi ena izmed najbolj znanih slovenskih osebnih trenerk Nataša Gorenc, ki po novem v spletni telovadnici Online Gym4me razgibava tudi našega predsednika Boruta Pahorja. Natašina energična in pozitivna narava se je pokazala tudi pred Ikoninim objektivom!

Preostale novosti, ki jih ne smemo zamuditi, so: nova kolekcija znamke CHIARA FERRAGNI, vrnitev znamke SCOTCH & SODA, eksluzivna ponudba športne kolekcije EA7 Armani Sport, priljubljena znamka obutve STEVE MADDEN in kolekcija obutve in torbic slavnih sester KYLIE+KENDALL, ki bo na voljo od 15. oktobra dalje. Na področju lepotnega kotička, znamka ličil ELLIS FAAS ter linija luksuznih nišnih dišav AMOUAGE.

Pri Ikoni so ponosni na širitev ponudbe, s katero ohranjajo identiteto modne hiše s konceptom ter ponujajo alternativo ostalim trgovinam na slovenskem trgu.

V. J.

Foto: Robert Ribič

Stilist: Marieta Milanović Trapo

MUA: Nea Likar

screen_shot_2016-10-13_at_14_31_11.jpgscreen_shot_2016-10-13_at_14_30_27.jpg