Top kreacije drugega dne MBFWLJ

8. 10. 2017 // Moda / Modne piste

Obiskovalci oktobrske edicije MBFWLJ so uživali v modnih predstavah domačih in tujih modnih oblikovalcev. Ustvarjalna ekipa je pripravila tri sklope modnih revij ter okroglo mizo o vlogi in vrednosti dizajna. Vsi sodelujoči modni oblikovalci so premierno dobili tudi priložnost srečanja z domačimi in tujimi kupci kolekcij, ki omogočajo hitrejši razvoj poslovnega potenciala. Slovenske modne znamke bodo poslej (lahko) naprodaj tudi v tujini.

Modne revije

Drugi dan MBFWLJ se je predstavilo 8 modnih oblikovalcev: Izadora Verlič, Natasa Persuh, IVANMAN, Draž, CLICHE, SENS, Akultura in Peter Movrin, ki je z - zanj značilnimi voluminoznimi kroji in odštekanimi barvnimi kombinacijami - poskrbel za spektakularen zaključek zadnjega sklopa. Večina kolekcij bo od 12. oktobra dalje na voljo v stalni prodajni razstavi MBFWLJ Showroom v blagovnici Maxi.

V nadaljevanju preverite naš izbor top kreacij z drugega dne MBFWLJ, za ogled dodatnih fotografij pa premljajte #MBFWLJ na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in Snapchat!

V. J.

Foto: Jure Makovec

petermovrin_043_1132_jm.jpgPeter Movrinpetermovrin_007_823_jm.jpgPeter Movrin