Vrhunec Meseca italijanske mode

23. 11. 2023 // Moda / Modne piste

V Galeriji Emporium se je odvil vrhunec Meseca italijanske mode, velika modna revija italijanskih blagovnih znamk, na kateri so predstavili najnovejše modne trende italijanskih modnih znamk, elegantne obleke za praznične večerje, bleščeče kombinacije za nepozabne novoletne zabave ter tople jakne in plašče, ki so zvesta družba v hladnejših zimskih dneh.

Ob spremljavi znanih slovenskih glasbenikov, frontmana glasbene skupine Mrfy, Gregorja Štrasbergarja - Štrasa, karizmatičnega Lada Bizovičarja, čarobnega Tria Vivere in osupljive Raiven, se je na odru kot pevka in gostiteljica večera odlično znašla priljubljena igralka Lara Komar.

Na modni reviji so predstavili najnovejše modne trende italijanskih modnih znamk, elegantne obleke za praznične večerje, bleščeče kombinacije za nepozabne novoletne zabave ter tople jakne in plašče, ki so zvesta družba v hladnejših zimskih dneh. Vse s podpisom Made in Italy.

Emporium, Galerija Emporium kot tudi spletna trgovina Emporium.si že tretje leto zapored ostajajo slovenski dom italijanske mode.

Mesec italijanske mode je tudi tokrat nastal v sodelovanju z Italian Trade Agency (ITA) v Ljubljani, ki deluje pod okriljem Veleposlaništva Italije v Sloveniji, pod italijanskim Ministrstvom za zunanje zadeve in gospodarsko sodelovanje.

Foto: PR

23869x0864.jpggalerija_emporium-144.jpg