Zvezda prvega modnega večera #MBFWLJ je bil ...

26. 11. 2018 // Moda / Modne piste

Servis gospodarskih vozil Mercedes-Benz je minuli vikend gostil sedmo edicijo MBFWLJ, kjer sta se v prvem večeru mednarodnega tedna mode predstavila Zlata Zavašnik z novo SENS kolekcijo klasičnih moških oblek črnih in sivih odtenkov ter Boško Jakovljević z barvito kolekcijo klasične moške mode, ki jo ustvarja pod znamko Martini Vesto by Boško.

Pod taktirko najbolj priljubljenega slovenskega vlogerja in velikega avtomobilskega navdušenca Cirila Komotarja je svojo predpremierno predstavitev z vožnjo po modni brvi doživel novi razred GLE, ki so ga v Ljubljani predstavili tri mesece preden bo zapeljal na svetovne ceste. Za prizorišče sedme edicije Mercedes-Benz Fashion Week so organizatorji izbrali mehanično delavnico, ki so jo z rekonceptualizacijo spremenili v vizualno poezijo za modne in avtomobilske navdušence.

V nadaljevanju preverite eksluzivno predstavitev kolekcije SENS in kose blagovne znamke Martini Vesto by Boško ter ne pozabite spremljati #MBFWLJ na družbenih omrežjih Facebook in Instagram!

Foto: Sandi Fišer

433a3062.jpgMartini Vesto by Boško433a2257.jpgsens