Alexander Wang poziva, da storimo nekaj dobrega

2. 9. 2015 // Moda / Novosti

Odkrijte zvezdniško kampanjo za Wangovo novo dobrodelno kolekcijo, pri snovanju katere je sodeloval z organizacijo DoSomething.org in v kateri nastopajo svetovno znani zvezdniki in zvezdnice. Alexander Wang je z novo kolekcijo proslavil pomemben mejnik v svoji karieri, 10. leto obstoja uspešne modne znamke, ki je po vseh teh letih zrastla v pravi imperij.

Kapsulska kolekcija sestoji iz majic s kratkimi rokavi in športnih bombažnih puloverjev s kapuco, katerih cene se bodo gibale od 45 do 85 ameriških dolarjev, polovico zaslužka pa bo oblikovalec podaril mladim in organizaciji Do Something.org, ki se bori za dosego pozitivnih družbenih sprememb.

Wang pri iskanju zaščitnih obrazov kampanje ni imel nobenih težav, saj jih je na kup zbral kar 38. V kampanji, pod katero se je podpisal sloviti fotograf Steven Klein, tako nastopajo zvezde, med katerimi najdemo Kanyeta, Kim Kardashian, Caro Delevingne, Roda Stewarta, Kate Moss, Kristen Wiig, Joan Smalls, Lykke Li, Grimes, A$AP Rockyja in mnoge druge.

Oglejte si galerijo v nadaljevanju in preverite, kdo vse je nastopil v kampanji ...

M.V.

Foto: Steven Klein

cara_delevingne_uvodna.jpgCara Delevingnekim_kardashian.jpgKim Kardashian