#BeYourOwnBOSS

6. 2. 2024 // Moda / Novosti

Navdihujoča #BeYourOwnBOSS BOSS kampanja za pomlad/poletje 2024 novo modno zgodbo ponovno piše v sodelovanju s svetovno znanimi zvezdniki.

V vlogi ambasadorke blagovne znamke se prvič pojavi vrhunska brazilska manekenka Gisele Bündchen in obraz britanske manekenke Adwoa Aboah, pridružujejo pa se jima tudi znani obrazi iz preteklih kampanj: južnokorejski pevec in igralec Lee Min-ho, italijanski teniški igralec Matteo Berrettini ter britanska pevka in igralka Suki Waterhouse.

Začetek kampanje je pospremila osupljiva vizualna predstava – projekcija 12 metrskih hologramov Gisele Bündchen inLee Min-ho-ja v britanski prestolnici, Londonu.

Nov monogram Double B je osrednji motiv kolekcije in se pojavlja tako na oblačilih kot modnih dodatkih. V ospredju so lahkotni materiali, umirjena barvna paleta ter klasični modni kosi s sodobnim pridihom, ki tvorijo popolno garderobo in ponujajo videz za vsako priložnost.

Nova ženska in moška BOSS kolekcija je na voljo v Emporiumu, Galeriji Emporium, na Emporium.si ter v Europarku Maribor.

Foto: PR

boss_global_campaign_springsummer24_hologram_gisele_bundchen_05_original.jpegboss_global_campaign_springsummer24_hologram_lee_minho_06_original.jpeg