ESPRIT z barvnim gibanjem navdihuje modni svet

6. 4. 2018 // Moda / Novosti

Katera je vaša najljubša barva? Vse? Prav tako so razmišljali ustvarjalci nove Espritove energične kolekcije! Tudi v novi sezoni težijo k najiskrenejšemu izražanju vrednot in prepričanj. Pravijo, da je barva osebnost znamke, ne samo videz. Esprit je koncept kolekcije pomlad-poletje 2018 opisal z navdihujočim in presenetljivim barvanjem sveta.

Esprit vidi svet kot igrišče, ki je vedno odprto in sprejemljivo do vsakogar. Svet bi moral izražati optimizem, upanje in veselje do življenja, to pa želi znamka poosebiti v svojih kolekcijah. To, da imajo možnost prinašati barve v svet, dojemajo kot svoje poslanstvo za širjenje optimizma in različnosti. Vsak kos oblačila v intenzivno rdečem, nežno modrem ali privlačno oranžnem odtenku prinaša kopico energije za lažje in svetlejše razpoloženje. Prav močne pozitivne barve naj podprejo naše spomladansko zbujanje. Blagovna znamka Esprit pravi, da vedno nosi tisto, kar te veseli.

Skočite na vlak sprememb in izberite svoj najljubši Esprit barvni stil!

Kolekcijo pomlad-poletje 2018 najdete v trgovinah Esprit v Cityparku in Mercator center Šiška v Ljubljani ter poslovalnicah Sportine po Sloveniji.

V. J.

Foto: Esprit

unnamed_1.jpgunnamed.jpg