H&M predstavlja kolekcijo H&M Studio S/S24

28. 2. 2024 // Moda / Novosti

H&M predstavlja kolekcijo H&M Studio S/S24 med pariškim tednom mode z začasno razstavo v zgodovinski stavbi blizu Palais Garnier. Prostor, imenovan "La Maison", je bil zamišljen kot elegantno, prefinjeno pariško stanovanje, ki obsega razstavni prostor in arhiv v inovativnem, po meri zgrajenem okolju. Ekskluzivna zabava ob predstavitvi 26. februarja je slovesno odprla prostor, pri čemer je Ama Lou nastopila pred intimno množico poznavalcev mode, vključno z Iris Law Alexa Chung, Hari Nef in Jill Kortleve, medtem ko je DJ Honey Dijon zabaval množico na zabavi po zaključku.

Pariškega dogodka sta se udeležili tudi slovenski predstavnici, Tesa Jurjaševič in Lara Begič.

Prostor "La Maison" v Parizu, odprt za javnost od 27. do 29. februarja, je bil zasnovan tako, da ustvarja vizualno privlačne trenutke, ki poudarjajo vrhunsko estetiko H&M Studio. Z električnim vzdušjem, prepojenim z ikoničnim odtenkom H&M-ove rdeče barve, razstava obsega vrsto tematskih sob z umetniškimi instalacijami, ki goste vabijo k raziskovanju kolekcij H&M Studio v preteklosti in sedanjosti. Ključni deli iz prihajajoče kolekcije S/S24 bodo razstavljeni poleg nadrealistične instalacije velikanske knjige zgodb, ki vsebuje kreativna vizualna raziskovanja kolekcije. Medtem bodo na voljo tudi natisnjene podobe arhivskih kolekcij H&M Studio, poleg igrivih instalacij ikonične torbe H&M Studio. Ekskluzivno na razstavi bo na voljo omejena izdaja torbice v pudrasto modri barvi.

“Otvoritvena zabava H&M Studio je bila neverjetna! Razstava je priložnost, da na pariškem tednu mode na nepričakovan način predstavimo našo prihajajočo kolekcijo P/P24,” pravi Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M in vodja oblikovanja ženskih oblačil.

Foto: H&M

image005.jpgimage006.jpg