H&M se je združil z Disneyem pri novi kolekciji za moške

20. 7. 2023 // Moda / Novosti

H&M s ponosom praznuje 100. obletnico Disneyja s prihajajočo izdajo Disney 100 x H&M, kolekcijo umetnika Trevorja Andrewa.

Kosi, ki jih navdihuje ulična moda, prikazujejo Disneyjeve legendarne like, ki jih je na novo interpretiral Trevor Andrew. Kolekcija, ki vključuje tudi omejeno izdajo skejtov, bo na voljo na hm.com in v izbranih prodajalnah od 20. julija dalje.

Trevor Andrew, nekdanji svetovno znani profesionalni deskar na snegu, ki je postal umetnik, je znan pod umetniškim imenom GucciGhost. Zdaj Andrew, vseživljenjski oboževalec Disneyja, združuje moči s H&M pri izdaji kolekcije Disney 100 x H&M.

“Počaščen sem, da sem lahko na novo interpretiral Disneyjeve ikonične like in jih prenesel v prostor, kjer jih lahko vsakdo izkusi in nosi. Gre za združevanje umetnosti, mode in vseh nas,” pravi Trevor Andrew.

“Zelo sem navdušen, da lahko objavimo naše prvo 3-smerno sodelovanje. Raziskovanje Disneyjevih arhivov skupaj s Trevorjem je privedlo do nečesa, kar je hkrati ikonično in edinstveno,” pravi Ross Lydon, vodja oblikovanja moških oblačil pri H&M.

Kolekcija, ki jo je navdihnila ljubezen Trevorja Andrewa do Disneyja in ulične umetniške kulture, daje sproščen občutek in se ponaša z več Disneyevimi liki, potiski in Andrewjevimi značilnimi simboli, kot sta duhec in leteče jajce. Puloverji, puloverji s kapuco, majice, srajce in polo majice z dolgimi rokavi, so na voljo v oversized in sproščenih krojih, idealnih za novo sezono. Poleg tega so na voljo tudi modni dodatki, kot so kape, nogavice in boksarice. Kar se tiče Andrewovih najljubših kosov iz kolekcije:

“Obožujem denim, ker je zaradi logotipov zelo ikoničen. Všeč mi je tudi univerzitetna jakna, ker je na njej več Disneyjevih likov. Zabavno je, da jih lahko dam toliko na en kos,” pravi Trevor Andrew.

Poleg tega kolekcija vsebuje prve H&M-ove skejte v omejeni izdaji, tudi z edinstvenimi umetninami Trevorja Andrewa, ki je navdušen skejtar. Skejt ima sedem-plastno ploščo iz javorjevega vezanega lesa, ki meri 31" v dolžino in 8" v širino. En slog ima logotip Disney, ki ga je ročno naslikal Andrew, drugi slog ima ikonične Disneyjeve like. Danes je Trevor Andrew umetnik, glasbenik, filmski ustvarjalec in ustvarjalec NFT iz Los Angelesa. Njegova dela so bila prikazana v galerijah po vsem svetu, kot so Deitch Projects, Milk Studio, One Trick Pony, HVW8, Parco Osaka in Modern Art Museum Shanghai. Leta 2019 je Andrew lansiral svojo blagovno znamko Real Buy, ki jo je navdihnila ulična moda.

Foto: PR

image002.jpgimage003.jpg