Kolekcija Rite Ore in adidas Originalsa se spogleduje z mističnostjo japonskih gejš

12. 5. 2016 // Moda / Novosti

Nova kolekcija Azijska arena, ki sta jo ustvarila Rita Ora in adidas, s svojimi oblikami ter potiski izžareva dediščino japonske kulture, osrednji motiv pa predstavljajo široki rokavi po zgledu kimona in pasovi v obliki origamija. Rita Ora je namreč inspiracijo našla v japonskih vrbah, ki so znane po svoji moči, subtilnosti in milosti.

V najnovejši kolekciji Rite Ore se zahodna in japonska kultura prepletata v prefinjeno poezijo, saj oblačila, obutev in dodatki združujejo tri slavne črte in krake s prepletom blaga po vzoru oblačil japonskih gejš. Med osrednjimi kosi kolekcije boste našli kimono, po katerem se razprostira orientalska pokrajina z elegantnimi žerjavi. Na svoj račun bodo prišle tudi ljubiteljice bomber jakne, ta je oblikovana po navdihu kultne souvenir jakne ter ustvarja edinstveno kombinacijo japonskih motivov, kaligrafije in starodavnih družinskih znakov.

Svojevrstni kosi iz kolekcije Azijska arena, ki je že navdušila ljubitelje ekstravagance, tudi v naše kraje prinašajo pravo mero orientalske mističnosti in drznosti.

PR

svojevrstni_kosi_prinasajo_drzen_orientalski_pridih.jpgkimono_s_potiskom_orientalske_pokrajine_in_elegantnih_z_erjavov.jpg