KVL in Lee Cooper: odlični spomladanski džins kolekciji

17. 2. 2018 // Moda / Novosti

V Modianinih prodajalnah in Maxiju sta na prodajne police prispeli spomladanski kolekciji KVL in Lee Cooper, polni odličnih kosov iz džinsa, bombažnih majic in prehodnih jaken zanjo in zanj. Kosi so kot nalašč za sestavljanje outfitov, v katerih bomo lahkotno skočili v pomlad in navdušili vse okoli nas - med obiskom kulinaričnih tržnic na prostem, na sprehodu v naravi in pitjem kavice v najljubšem lokalu.

KVL je mednarodna blagovna znamka, ki se je izjemno hitro razširila kot blagovna znamka s športnimi oblačili predvsem v vzhodni Evropi. Njen razvoj se je začel leta 1989 v Pragi. KVL je bila na začetku linija džinsa, ki pa se je postopoma razvijala v blagovno znamko s športnimi oblačili kot so majice s kratkimi rokavi, dolge majice, puloverji kot tudi dodatki. KVL je odlična izbira za urbane ženske in moške, ki radi s pozitivnim pristopom zaključijo dan v udobnih oblačilih.

Lee Cooper je angleška blagovna znamka, ki je nastala v Londonu, daljnega leta 1908, njen lastnik je bil Morris Cooper. Skozi leta se je sicer proizvodni program podjetja spreminjal glede na družbeno-politično situacijo in potrebe trga. Zanimivo je, da je Lee Cooper leta 1952 na tržišču ponudil prvi džins za ženske - ženske kavbojke - in v 60-ih letih v Londonu povzročil pravo revolucijo, ko je prvi predstavil džins v barvah.

Odlični spomladanski kolekciji, v katerih bomo še raje ustvarjali dobre spomine, si oglejte v nadaljevanju ...

V. J.

Foto: KVL, Lee Cooper

kvl00016.jpgq64a2695.jpg