MAX&Co. misija: naj bo vsak dan nekaj posebnega in izjemnega!

13. 2. 2018 // Moda / Novosti

MAX&Co. misija je vsak dan narediti v nekaj posebnega in izjemnega. Ta etos je v samem središču blagovne znamke. Poznano in pričakovano enostavno spreobrača v nekaj senzacionalnega.

Občutka, ko se počutimo nekaj posebnega, ne bi smeli hraniti le za posebne priložnosti. Sodobna ženska se mora vsak dan v svoji koži počutiti izjemno. V modnem svetu je ponedeljkovo jutro pred službo lahko prav tako zabavno, kot zabava v soboto zvečer. Zakaj ne bi bil vsak dan izjemen? MAX&Co. verjame, da je lahko. Nikjer ni tega moč videti jasneje, kot pri oblekah: praktični, zapeljujoči in nosljivi modni kosi, ki niso prav nič dolgočasni. Kolekcija pomlad/poletje 2018 je odlična kombinacija ustvarjalnosti in pragmatičnosti, zabave in praktičnosti, izvirnosti in klasike - to so prednosti, ki definirajo znamko MAX&Co. in vsestransko MAX&Co. žensko.

MAX&Co. slogan "Extraordinary everyday" (ali počutiti se nekaj izjemnega vsak dan) je odlično ujet v kolekciji pomlad/poletje 2018. Ključni kosi so dobili nove dimenzije in razsežnosti, kar se kaže v močnih potiskih, luksuznih odtenkih, z besedo v sloganih in s premišljenimi detajli. Takšni modni kosi sodijo v garderobo vsake sodobne ženske. Igriv duh nove kolekcije je moč prepoznati tudi v zadnji MAX&Co. kampanji. Charlotte Wales je v objektiv ujela Johanno Defant, Barboro Podzimkovo in Jessico Picton-Warlow, ki dokazujejo, da je omejitev le nebo.

Znamka MAX&Co. je prisotna na petih kontinentih z več kot 400 trgovinami in tudi na spletu. Več informacij: www.liliinroza.si.

V nadaljevanju preverite najnovejši lookbook MAX&Co. z videzi, s katerimi bosta pomlad in poletje nekaj posebnega in izjemnega!

V. J.

Foto: Charlotte Wales za MAX&Co.

lookbook_01-cover.jpglookbook_02.jpg