Modeli obutve, brez katerih ne moremo to poletje

20. 6. 2023 // Moda / Novosti

Prvi sončni žarki in vonj po poletju nas takoj pripravijo do tega, da skočimo v najudobnejše čevlje, to so natikači, ki jih lahko obujemo za ležeren sprehod v mesto ali za na plažo. Strinjati se moramo, da so natikači nepogrešljiva poletna obutev, ki jo vsi obožujejo. Tokrat smo v pomladno-poletni kolekciji priljubljene kanadske blagovne znamke Aldo, ki je na voljo v centru Supernova Ljubljana Rudnik našli moderne modele, ki se prilegajo skoraj vsem stilov; od boho chic, casual, do urbanih in romantičnih. Najbolj privlačni modeli te sezone so odeti v nevtralne odtenke, a tudi svetle barve z vpadljivimi detajli. Tisti, ki pa želite natikače nositi v večernih različicah, boste v Aldu našli tudi več modelov z nižjo blok peto, ki bodo popestrili vsak vaš elegantni outfit.

To sezono so ključni modeli znamke Aldo v treh klasičnih odtenkih, in sicer črni, beli in bež, medtem ko lahko drzne modne navdušenke najdejo svoje favorite v pastelnih in svetlih odtenkih, kot sta zelena in oranžna. Nevtralni modeli natikačev se odlično podajo k vsem drugim barvam in so nosljivi skoraj na vse kose – od kavbojk do kril in oblek, medtem ko se modeli živih barv najbolje kombinirajo z enobarvnimi videzi.

Če želite poudariti svoje bolj glamurozne stile, so varna izbira natikači. Nizka višina pete bo poskrbela za maksimalno udobje, atraktivni modeli pa se bodo podali k oprijetim oblekam, ki sledijo postavi, k kosom iz jeansa ter mini in maksi krilom. Ljubitelji minimalizma ne bodo zgrešili, če bodo izbrali bolj nevtralen, nežen model, tisti, ki želijo izraziti svoj videz, pa bodo izbrali kakšne bolj zahtevne odtenke. V ospredje pridejo bogati, učinkoviti detajli, kot so vezeni trakovi, imitacije pletenic, perle in bleščice, ki bodo vaša popolna izbira za večerni izhod!

Tudi moška kolekcija natikačev ni razočarala, v ponudbi Aldo pa najbolj izstopajo modeli iz gumijastega materiala, obarvani v živahne poletne odtenke, ki so nosljivi za dnevni stil, sprehod v mesto ali za na plažo. Za večerne različice s chino hlačami ali kavbojkami in srajco izberite usnjene natikače, ki so po obliki in stilu nekoliko bolj dodelani in jih za razliko od gumijastih nosite na več kosov.

Kje kupiti modne natikače za poletje?

V trgovini Aldo v centru Supernova Ljubljana Rudnik poiščite atraktivne slip-on modele, ki jih lahko nosite za dnevne in večerne popestritve.

Foto: PR

ss23_summer_w_luxesummercraft_w_glaeswen_natural_1090.jpgss23_summer_w_alabamboo_w_harpa_brightwhite_0481.jpg