Modianina akcija za maturante: plačaš 3, dobiš 4

9. 3. 2017 // Moda / Novosti

Če vas letos čaka obisk maturantske zabave, nikar ne spreglejte Modianine akcije, ki za to svečano priložnost vse bodoče maturante vabi po oblačila v Modiano Celje (City Center) in na oddelke tekstila Maxi. Za maturante, maturantke in njihove spremljevalce so namreč pripravili posebno ponudbo, kjer ob nakupu 4 izdelkov za svečani stajling, najcenejšega podarijo. Torej kupite 4 izdelke in plačate 3!

Da bi vam olajšali izbiro maturantske obleke, smo v nadaljevanju zbrali tudi nekaj stajliš videzov, za katere so poskrbele naše najljubše fashioniste, ki so med tednom mode poskrbele za modno inspiracijo, ki je primerna tudi za maturantski look.

In še nekaj podrobnosti akcije:

Ugodnost velja zgolj za oblačila in obutev namenjena maturantom, maturantkam in njihovim spremljevalcem. V akcijo se uvrščajo oblačila in obutev ter dodatki, ki sestavljajo svečani stajling ob nakupu celotnega stajlinga za eno osebo. Aktivnost velja od 22. 02. do 31. 03. 2017 na oddelkih tekstila ter dodatkov Maxi ter v enoti Modiana Celje (City Center). Popust se obračuna ročno pri blagajni. Ostale aktivnosti in popusti se ne izključujejo.

V. J.

Foto: Pinterest

screen_shot_2017-03-07_at_09_17_57.jpg2.jpg