Modni kosi v najbolj vroči barve sezone tudi pri nas

24. 3. 2021 // Moda / Novosti

Prihaja pomlad in z njo vred žive barve ter udarne silhuete, ki nam bodo povrnile samozavest in veselje do sprehajanja po mestnih ulicah.

Čeprav smo se v zadnjem letu navadili, sprijaznili in celo navdušili nad nevtralnimi barvami in enostavnimi kroji oblačil, nas v letu 2021 čaka živahna popestritev. Modni profesionalci namreč na modnem področju, kjer trenutno prevladujejo trenirke in oblačila za dom v nevtralni barvni paleti, napovedujejo nekaj več zabave. Barva, ki bo ostala v spominu kot ključna barva leta 2021, ne bo peščena, ampak najbolj vroče rožnata. Rožnate pa v prihajajočem letu ne bodo le trenirke, ampak tudi elegantni hlačni kompleti in modne torbice za v roko. Slednji bodo še posebej modni, v kolikor jih bomo kupile številko večje, ter skombinirale s petami z vrtoglavimi petami, da bodo naše noge videti še daljše.

Čudovita rožnata oblačila, v katerih bomo to pomlad izstopale in v njih navduševale mimoidoče, bomo to pomlad poiskale v ponudbi IPD Fashion Store, ki navdušuje s trendnimi in dostopnimi oblačili, ki smo jih do zdaj lahko občudovale le na modnih pistah luksuznih znamk in na profilih mnogih modnih vplivnic iz vseh koncev sveta.

Preverite ponudbo naše nove najljubše modne destinacije IPD Fashion Store, ki ima v novi kolekciji kose v najbolj vroči barvi leta 2021!

V. J.

Foto: IPD Fashion Store, lumina_fashion_official

screenshot_2021-03-22_at_12_05_51.jpgscreenshot_2021-03-22_at_12_07_21.jpg