Nova kolekcija adidas by Stella McCartney

16. 9. 2015 // Moda / Novosti

Za prihajajoče mesece sta Stella McCartney in adidas oblikovala osupljive kose, ki omogočajo učinkovito in navdihujočo telesno vadbo. Novo kolekcijo jesen/zima 2015 zaznamujejo drzne oblike, inovativne kombinacije blaga in bistroumna slojevitost. Stella McCartney je pri njenem oblikovanju imela v mislih dekleta in ženske, ki svoj prosti čas preživljajo aktivno, pri tem pa ne želijo zanemariti svojega videza: »Vse večjemu številu pripadnic nežnejšega spola je dobra telesna pripravljenost izjemno pomembna in posledično večino svojega prostega časa preživijo v športnih oblačilih. Zato jim želimo ponuditi kolekcijo, ki je hkrati funkcionalna in stilsko izpopolnjena.«

Tek

Iz nove kolekcije najbolj navdušujejo oblačila linije Climaheat® Run, v katerih lahko s pridnim nabiranjem kilometrov nadaljujete tudi v hladnih dneh in celo večerih. S pomočjo posebnih votlih vlaken namreč poskrbijo za potrebno toplotno izolacijo in uravnavanje temperature. Za večjo vidljivost boste poskrbeli z dolgimi pajkicami, opremljenimi s posebnim odsevnim trakom, in popolnoma odsevno tekaško jakno, ki ohranja vaše telo toplo ter suho tudi v ekstremnih razmerah. Iz tekaškega segmenta izstopa še komplet popolnoma oprijetih pajkic in majice z dolgimi rokavi, ki s pomočjo kompresijske adidas TECHFIT tehnologije telesu nudi večjo oporo, zmanjšuje mišične vibracije ter izboljšuje telesno držo. Vpadljiv dizajn z modrimi potiski in rumenimi odsevnimi trakovi pa bo zagotovo pritegnil številne občudujoče poglede.

Poleg tega je Stella za tek v jesenskih dneh priljubljene tekaške copate Ultra Boost, ki zaradi edinstvenega BOOST materiala v podplatu omogočajo največji izkoristek energije do sedaj, odela v tople odtenke oranžne barve.

Studio in Joga

Liniji Studio in Joga sta v tokratni kolekciji združeni ter prinašata luksuzne in hkrati funkcionalne majice z dolgimi rokavi, ki so prijetne tako na pogled kot tudi na dotik. S kombiniranjem jopic in zanimivih vrhnjih oblačil boste poskrbeli za udobno vadbo in privabljali poglede tako v plesnih studiih kot tudi na skupinskih vadbah ali urah joge. Med pestro izbiro pajkic, kratkih majic in majic brez rokavov, ki omogočajo popolno svobodo gibanja, bo zagotovo vsaka športna navdušenka našla nekaj zase. Nova vetrovka, ki navdušuje s cvetličnim žakard vzorcem, pa je kot naročena za raznoliko jesensko vreme. S pomočjo Climastrom® tehnologije namreč omogoča dihanje telesa in obenem ščiti pred vetrom.

Dodatki

Nova kolekcija prinaša visokozmogljive dodatke, ki s svojim stilom popolnoma izražajo estetiko skupnega ustvarjanja adidasa in Stelle McCartney. Med dodatki za tek, ki bodo poskrbeli za popolno opremljenost in nemoteno gibanje, boste našli modno pasno torbico, opremljeno s čudovitim cvetličnim potiskom ter tople rokavice. Tako pasna torbica kot tudi rokavice so opremljeni z odsevnimi dodatki, ki poskrbijo za večjo vidljivost. Za tek v hladnejših dneh sta več kot primerni tudi topli kapici s šiltom v modri in pastelno rožnati barvi. Hkrati pa boste lahko izbirale med različnimi trendi torbami, v katere boste lahko pospravile čisto vse, kar potrebujete ob odhodu v telovadni studio.

Nova kolekcija adidas by Stella McCartney je na voljo v Emporiumu v BTC-ju in v Intersportu na Šubičevi ulici v Ljubljani.

PR

novo_kolekcijo_zaznamujejo_drzne_oblike-_inovativne_kombinacije_blaga_in_bistroumna_slojevitost.jpgstella_mccartney_in_adidas_sta_oblikovala_osupljive_kose-_ki_omogoc_ajo_uc_inkovito_in_navdihujoc_o_telesno_vadbo.jpg